Antena Meniu Search
x

"Un copil nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl". Rapper şi fost fotbalist, înjunghiat mortal în timpul unui carnaval, în Londra

Un rapper, fost fotbalist, a fost înjunghiat mortal în timpul Carnavalului de la Notting Hill ieri. A fost transportat în stare critică la spital, iar în ciuda eforturilor făcute de medici, a murit la scurt timp.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 30.08.2022, 16:25

Prietenii şi familia i-au adus un omagiu lui Takayo Nembhard, în vârstă de 21 de ani, care a fost înjunghiat până la moarte la Carnavalul de la Notting Hill, ieri. Tânărul a ajuns la spital în stare critică şi a murit la scurt timp.

Takayo Nembhard, care era cunoscut sub numele de TKorStretch, a fost înjunghiat în fața a sute de persoane, în timpul carnavalului. Într-o postare sfâșietoare pe Instagram, prietenii i-au adus un omagiu fostului fotbalist, numindu-l un „copil bun, un băiat extraordinar”. Într-un interviu acordat revistei WordPlay, Takayo a povestit cum a trebuit să înceteze să mai joace fotbal după ce a suferit o accidentare și a folosit muzica ca o modalitate de a trece peste decepţie.

„Pasiunea mea când eram mic era fotbalul. Obișnuiam să joc pentru Bristol Rovers, am fost la academie de la 6 la 16 ani, dar am avut o accidentare, aveam un cheag la piciorul drept, așa că știam că nu voi juca o perioadă. Din cauza asta am vrut să găsesc ceva care să mă țină concentrat, ca să nu înnebunesc. Îmi plăcea să cânt, așa că mergeam la mici studiouri ici și colo și apoi am început să iau asta mai în serios”, a povestit el într-un interviu, potrivit Mirror.

Managerul artistului, omagiu emoţionant pe reţelele de socializare

Pe acelaşi subiect

„Acum 2 ani, un tânăr de 19 ani a venit din Bristol să mă întâlnească la studioul meu cu tatăl său, numele lui era Takayo Nembhard AKA TkorStretch. Acea întâlnire ne-a dus într-o călătorie... am înregistrat muzică grozavă împreună. Talentul lui a fost nesfârșit și vă pot spune că era aproape de măreție! Deci, cu inima grea, aduc vestea că Takayo (TKorStretch) a murit aseară. A venit de la Bristol pentru a se distra pur și simplu la carnavalul de la Londra și acesta este rezultatul final! A mers la carnaval cu sora lui mai mică și prietenii să se distreze. Acesta este cel mai rău final posibil pentru un copil talentat. După cum vă puteți imagina, suntem cu toții în stare de șoc. Cele mai profunde condoleanțe mamei și tatălui lui TK, fratelui și celor două surori ale lui, iubitei și copilului care nu-și va întâlni niciodată tatăl! TK a fost un copil bun și ceea ce s-a întâmplat îmi frânge inima... Odihnește-te în pace prietene, a declarat într-o postare pe Instagram managerul său, Chris Patrick.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a scris pe Twitter că a fost „răvășit” de vestea cumplită și a cerut oricui are informații să se prezinte la secţiile poliție din zonă.

Sunt înfuriat de acest atac îngrozitor”, a declarat primarul Sadiq Khan. „Violența nu are loc pe străzile noastre și facem tot ce ne stă în putere pentru a o elimina. Îndemn pe oricine are informații să contacteze poliția. Nu este o onoare să taci”.

În trecut, Takayo a jucat fotbal la clubul Oaklands Park din Gloucestershire și pentru echipa de tineret Bristol Rovers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » "Un copil nu îşi va cunoaşte niciodată tatăl". Rapper şi fost fotbalist, înjunghiat mortal în timpul unui carnaval, în Londra