Antena Meniu Search
x

Un copilaș din UK se luptă între viață și moarte, după ce s-a îmbolnăvit într-o vacanță la un resort de lux din Turcia. Mărturia înduioșătoare a mamei: "Mi-aș fi dorit să fiu eu"

O mamă șocată susține că fiul ei, în vârstă de opt ani, s-a îmbolnăvit "mâncând ouă" într-un resort de lux din Turcia. 

de Redactia Observator

la 19.02.2024, 10:35

Un copilaș din UK se luptă între viață și moarte, după ce s-a îmbolnăvit într-o vacanță la un resort de lux din Turcia. Mărturia înduioșătoare a mamei: "Mi-aș fi dorit să fiu eu"
Un copilaș din UK se luptă între viață și moarte, după ce s-a îmbolnăvit într-o vacanță la un resort de lux din Turcia. Mărturia înduioșătoare a mamei: "Mi-aș fi dorit să fiu eu"

Natalie Parr, în vârstă de 36 de ani, a spus că fiul ei Jaxon Bentley este nu mai este nimic din ce a fost înainte, după ce a luat salmonella și s-a îmbolnăvit, ajungând la insuficiență renală, în urma șederii lor la hotelul Eftalia Ocean, din Antalya. La doar trei zile din vacanța de o săptămână, Jaxon a fost dus de urgență la o clinică cu o boală severă, crampe stomacale, diaree și temperatură ridicată, potrivit Mirror

După vacanța sa de "coșmar", a reușit să urce într-un zbor înapoi în Marea Britanie, unde o ambulanță aștepta să-l ducă direct la spital. Medicii au descoperit ulterior că Jaxon avea insuficiență renală și salmonella B, împreună cu suspiciune de meningită cu salmonella, care poate provoca moarte și leziuni cerebrale.

Copilul a petrecut luni de zile în spital, dar nu și-a revenit complet

El a petrecut câteva săptămâni pe drumuri între casă și spital - Natalie spunând că băiatul ei "traumatizat" încă nu și-a revenit pe deplin mai mult de șase luni mai târziu. "Jaxon s-a întors acasă și, deși am încercat să ne întoarcem la o viață normală, nu am ajuns încă acolo. Încă nu poate mânca fără să îl doară. Un băiat odinioară plin de viață, care a plecat în vacanță în Turcia nu mai e nimic din ceea ce a fost înainte și schimbarea este pur și simplu sfâșietoare. Fiul meu a fost înlocuit de un băiat liniștit, smerit, încă traumatizat de experiență, îi este frică să doarmă, precum și să mănânce.

Gândul că orice altă familie trece prin asta este prea mult, așa că știam că trebuie să vorbim despre asta. Dacă putem ajuta să îi împiedicăm pe alții să treacă prin iadul prin care trecem, asta va fi un oarecare confort. Pentru noi, tot ce ne dorim cu adevărat este ca băiatul care a plecat în vacanță să se întoarcă la noi", a declarat un angajat al școlii unde învață copilul.

"Te simți atât de neajutorat când nu poți face nimic pentru propriul tău copil"

"S-a îmbolnăvit atât de tare, atât de repede, încât am știut că este mai mult decât o durere tipică de stomac. A fost înfricoșător să trebuiască să-l văd la spital și a fost îngrozitor să vezi prin ce trece și să-l vezi devenind vizibil mai slab în fața ochilor noștri. Știam că trebuie să încercăm să-l ducem la un spital acasă, dacă se poate, iar zborul spre casă a fost o chestie de coșmar.

Era atât de vizibil bolnav și suferea, încât pasagerii din avion plângeau văzându-l în acea stare. Nu s-ar crede că cineva ar putea fi atât de bolnav de o boală gastrică sau că efectele ar putea fi atât de grave. Te simți atât de neajutorat când nu poți face nimic pentru propriul tău copil și mi-aș fi dorit să mă fi îmbolnăvit eu în locul lui. Scanările creierului și temerile medicilor ne-au lăsat îngroziți, dar din fericire pare că decizia de a-l pune pe antibiotice direct poate să fi împiedicat ca starea lui să se înrăutățească", a declarat mama lui Jaxon, Natalie

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un copilaș din UK se luptă între viață și moarte, după ce s-a îmbolnăvit într-o vacanță la un resort de lux din Turcia. Mărturia înduioșătoare a mamei: "Mi-aș fi dorit să fiu eu"