Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un bărbat care a omorât peste 10 copii în Kenya a reuşit să evadeze din închisoare. Ucigaşul a recunoscut că a băut sângele victimelor

Un bărbat care a fost arestat în vara acestui an, după ce a recunoscut că a ucis mai mult de 10 copii în Kenya a reuşit să evadeze din celula unde era încarcerat, în Nairobi.

de Redactia Observator

la 14.10.2021 , 15:44

Bărbatul a evadat din închisoarea unde fusese dus în luna iulie
Bărbatul a evadat din închisoarea unde fusese dus în luna iulie - Direcţia Investigaţii Criminale din Kenya

Masten Wanjala trebuia să se prezinte miercuri la tribunal pentru a fi judecat în cazul asasinării a cel puţin 14 băieţi. În momentul în care au mers să îl preia, poliţiştii au observat că acesta a dispărut, scrie BBC. El fusese reţinut în vara acestui an, după o serie de crime pe care le-a comis în ultimii cinci ani. Trei ofiţeri de poliţie care erau de serviciu în momentul evadării sale au fost arestaţi.

Autorităţile au mobilizat forţele de ordine pentru a pleca în căutarea bărbatului pe care l-au descris ca fiind extrem de periculos. Bărbatul a mărturisit că a drogat şi ucis mai mulţi băieţi, iar în timpul crimelor a băut sângele propriilor victime.

Prima crimă ar fi comis-o la 16 ani 

Articolul continuă după reclamă

Masten Milimo Wanjala a fost reținut de polițiști după ce în Kabete au fost găsite două cadavre ale unor copii de 12 și 13 ani. Totodată, oamenii legii au constatat că tânărul are legătură și cu alte câteva dispariții din ultimele luni, deși polițiștii spuneau la vremea arestării că nu este încă clar care ar fi fost motivul care l-a împins să ucidă.

Suspectul i-a condus pe detectivi la locurile în care a comis crimele oribile, în multe dintre cazuri fiind tufișuri dese în apropierea plantațiilor de porumb. Poliția a declarat că Wanjala ar fi încercat să ceară bani de la părinții copiilor, în schimbul libertății lor. Mamei lui Musyoki, Felista Wayua, i s-a cerut 330 de lire sterline în schimbul fiului ei, dar nu a reușit să strângă banii. Tatăl lui Opindo i-a solicitat 200 de lire sterline după ce fiul său a fost răpit de la școala primară Sagaret din Majengo.

Se crede că tânărul avea doar 16 ani când a început să ucidă, iar prima victimă a sa ar fi fost o fată de 12 ani, căreia i-ar fi băut sângele.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Mapamond » Un bărbat care a omorât peste 10 copii în Kenya a reuşit să evadeze din închisoare. Ucigaşul a recunoscut că a băut sângele victimelor