Antena Meniu Search
x

Un cunoscut rapper din LA şi-a împuşcat mortal iubita apoi şi-a luat zilele, sub ochii îngroziţi ai celor trei copii

O crimă cumplită zguduie industria muzicală din LA. Un rapper cunoscut şi-a ucis iubita, apoi şi-a pus capăt zilelor, în timp ce copiii femeii se aflau la o cameră distanţă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.01.2022, 16:49

Rapperul J$tash și-a ucis iubita în casa lor din LA, apoi a întors arma asupra sa, în timp ce cei trei copii cu vâste fragede ai femeii se aflau într-o cameră alăturată.

Poliţia a ajuns la casa familiei de pe strada Pentland, oraşul Temple, o suburbie din Los Angeles, în urma unui apel de urgenţă privind violenţa domestică în jurul orei 7 dimineaţa, în ajunul Anului Nou. La faţa locului au găsit trupul neînsufleţit al lui Jeanette Gallegos, în vârstă de 28 de ani şi pe al lui J Stash, al cărui nume real este Justin Joseph, ambii fără viaţă.

Unul dintre cei trei copii ai femeii a sunat la salvare

Potrivit Daily Mail, J$tash și Jeanette, care absolvise recent Unviersitatea de Stat din California, ar fi format un cuplu de mai bin de un an. Din primele informaţii, cei doi s-ar fi certat teribil în respectiva seară, înainte ca bărbatul să o conducă pe iubita lui în dormitor şi să încuie uşa. Locotenentul Derrick Alfred de la PD LA a menţionat că cei trei copii ai femeii, în vârstă de șapte, nouă și 11 ani, se aflau în fața ușii camerei, lovind cu putere în încercarea de a-l convinge pe rapper să le deschidă. Erau îngrijoraţi în privinţa siguranţei mamei lor şi nu ştiau ce să facă pentru a o elibera. Au sunat-o apoi pe bunica lor, cea care le-a spus să apeleze imediat la 911.

Pe acelaşi subiect

„Este o situație foarte tragică”, a spus locotenentul.

Cei trei copii au fugit de acasă după ce unul dintre ei a sunat la salvare şi a povestit ce se întâmplă, însă nu este clar dacă apelul a fost făcut înainte sau după ce mama lor a fost împuşcată. Ofiţerii i-au găsit pe cei tre băieţi alergând spre ei speriaţi, atunci când au ajuns la adresă. Niciunul nu suferise leziune fizice, dar erau în stare de şoc.

J$tash, care locuise anterior în New York, se mutase de câteva luni alături de Jeanette, în casa acesteia din Temple. Rapperul nu era tatăl niciunuia dintre băieţi, minorii locuind acum cu alţi membri ai familiei iubitei sale.

Într-un interviu din 2017 pentru Crack Magazine, rapperul a vorbit despre stilul muzical pe care îl abordează şi despre experienţele sale din Asia, întâlnirea cu celebităţi precum Lil Wayne și Young Money, explicând că aceste evenimente care au avut loc la vârsta de 16 ani l-au ajutat să-și creeze un nume în industrie.

„Pe vremea când asistentul numărul unu al lui Lil Wayne era ca mentorul meu, el m-a adus în acea lume și m-a lăsat să experimentez totul. Numele lui este Troy Bless și datorită lui Troy am putut să fiu în preajma lui Young Money și să mă stabilesc pe acea scenă. La acea vreme toată lumea locuia de fapt la mine, așa că a fost o experiență grozavă. Am învățat multe din a fi în preajma acestei mulțimi, cel mai important lucru fiind să fiu mereu profesionist și să am mereu pe cineva care să creadă în mine. Asta e tot ce pot spune”, a spus el.

El a mai spus revistei că dorește să se concentreze pe „înfiinţarea de companii și deschiderea de magazine în diferite țări”, în afară de muzică.

“Din care am tot făcut în secret”, a adăugat el. „Rapp-ul a fost doar platforma pentru a mă duce în zona aia și a crește.”

Anchetatorii au deschis o anchetă pentru a afla cele întâmplate, pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanţele producerii tragediei şi pentru a înţelege care a fost motivul pentru care rappeul a recurs la un asemenea gest.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un cunoscut rapper din LA şi-a împuşcat mortal iubita apoi şi-a luat zilele, sub ochii îngroziţi ai celor trei copii