Antena Meniu Search
x

Fetiţa unui renumit rapper american a murit la doar patru ani, din cauze necunoscute

Lauren Maxwell, fetiţa rapperului american Fetty Wap, a murit la doar patru ani, din cauze necunoscute.

de Redactia Observator

la 02.08.2021, 07:50

Tragicul anunţ a fost făcut de mama fetiţei
Tragicul anunţ a fost făcut de mama fetiţei - Mirror Online
  • Rapperul american are, la 30 de ani, şase copii cu cinci femei diferite.

Tragicul anunţ a fost făcut chiar de către artista Turquoise Miami, mama fetiţei şi fosta iubită a lui Fetty Wap. Conform Mirror Online, mama micuţei a postat pe un renumit site de socializare o poză cu Lauren într-o piscină gonflabilă.

Poza era însoţită de un mesaj tulburător. Deocamdată, Fetty Wap nu a confirmat decesul micuţei, însă apropiaţii acestuia susţin că artistul este extrem de afectat de situaţie. Asta în ciuda faptului că Turquoise Miami şi Fetty Wap au fost implicaţi într-un scandal de curând, femeia acuzându-l pe artist că a rămas în urmă cu plata pensiei alimentare şi nu se interesează de soarta copilului.

Rapperul american, implicat în mai multe scandaluri de-a lungul timpului

Fetty Wap (30 de ani), despre care se spune că ar avea, deja, şase copii cu cinci femei diferite, a devenit celebru în 2015, când single-ul său "Trap Queen" a urcat până pe locul 2 în topul Billboard Hot 10 din Statele Unite ale Americii.

Fetty Wap a fost implicat în mai multe scandaluri, fiind acuzat de comiterea unui număr mare de infracţiuni, inclusiv asalt, defăimare sau încălcarea legii drepturilor de autor. În noiembrie 2017 a fost arestat, după ce a fost prins beat la volan. De asemenea, artistul nu avea, în acel moment, permis de conducere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Fetiţa unui renumit rapper american a murit la doar patru ani, din cauze necunoscute