Antena Meniu Search
x

Foto Noi detalii din "crima perfectă" care a îngrozit Rusia. Rapper "dezmembrat de viu" de soție, fix după ce ar fi avut o aventură cu o fană

Un rapper ar fi fost "dezmembrat de viu" de către soția lui, cu ajutorul unui cuțit și al unui fierăstrău, într-un caz din iulie 2020 care a îngrozit Rusia. Părți din trupului tânărului Andy Cartwright ar fi fost date la șobolani de către Marina Kokhal, în Sankt Petersburg, scrie The Sun, care publică noi detalii din proces. Atenție, informații ce pot avea impact emoțional.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 13:06

Marina, în vârstă de 37 de ani, a mărturisit în fața magistraților că a dezmembrat trupului lui Andy, dar a insistat că acesta a murit din cauza unei supradoze de droguri și a negat că l-ar fi ucis. Femeia susține că a tăiat părți din trup pentru ca fanii să nu afle că Andy Cartwright a avut parte de o moarte atât de "lipsită de glorie" și că plănuia să anunțe poliția că a dispărut.

Potrivit The Sun, ea rămâne singura suspectă în acest caz și este ținută sub arest la domiciliu, până la finalizarea procesului. Moartea lui Andy, pe numele lui real Alexander Yushko, vine după ce Marina a descoperit că acesta avea o aventură cu o fană de 26 de ani. Cu toate eforturile investigatorilor, nu s-a putut dovedi că Marina este cea care l-a ucis, deși noi probe obținute de medicii legiști par că arate că acesta era viu în momentul în care a fost dezmembrat și că a murit din cauza lipsei de oxigen.

Tânărul rapper ar fi fost dezmembrat de viu

Bizarul caz a fost caracterizat în presă drept "crima perfectă" din cauza lipsei de probe și a circumstanțelor misterioase în care a murit rapper-ul de 30 de ani. Potrivit unor surse din presa rusă, Andy Cartwright ar fi fost într-o stare de hipoxie severă atunci când a decedat. Multe organe au fost scoase de către Marina dar noi probe sugerează că dezmembrarea a avut loc la "câteva minute, zeci de minute - înaintea morții".

Inițial, anchetatorii au crezut că tânărul a murit din cauza unei injecții cu un substitut de insulină greu de depistat. Părți din corpul lui ar fi fost găsite în frigider, în saci de plastic ce urmau a fi aruncați, în timp de vârfurile degetelor ar fi fost date la șobolani. Câteva organe vitale nu ar fi fost găsite deloc - printre care stomacul și pancreasul. Copilul celor doi a fost trimis la un orfelinat, cât timp ancheta este în desfășurare, un nou termen fiind stabilit pentru luna ianuarie. Cercetările continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Noi detalii din "crima perfectă" care a îngrozit Rusia. Rapper "dezmembrat de viu" de soție, fix după ce ar fi avut o aventură cu o fană