Antena Meniu Search
x

Un fotomodel a fost atacat și mușcat de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto, în Germania

Un model în vârstă de 36 de ani a fost atacat şi mutilat de un leopard în timpul unei şedinţe foto la un azil pentru animale din estul Germaniei. Femeia, caracterizată ca iubitoare de animale şi model, a suferit răni grave la cap atunci când se afla într-un ţarc cu doi leoparzi, Troy şi Paris.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 09:27

Un fotomodel a fost atacat și mușcat de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto, în Germania
Un fotomodel a fost atacat și mușcat de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto, în Germania - Shutterstock

Autorităţile din Burgenland au anunțat că nu mai există vreun pericol pentru populaţie şi o anchetă este în curs de desfășurare cu privire la ceea ce s-a întâmplat la adăpostul pentru animale din Nebra, aflat în regiunea Saxonia-Anhalt.

Tabloidul german Bild scrie că victima este Jessica Leidolph. Nu este clar pentru ce era fotografiată şi cine a organizat şedinţa foto. 

Proprietarul adăpostului a refuzat să comenteze, dar, potrivit site-ului, acolo se află animale care au fost dresate pentru a apărea în filme, programe de televiziune şi reclame, de la „Game of Thrones” la BMW. Troy şi Paris au fost folosiţi, aparent, într-o reclamă la plasme TV.

Condiţiile în care trăiesc animalele, comportamentul şi securitatea locului au fost verificate de veterinari locali luna aceasta, potrivit autorităţilor.

Peta, grup pentru drepturile animalelor, a spus ulterior că felinele mari trebuie să fie ţinute doar în centre de salvare recunoscute, unde nu pot fi exploatate pentru câştig comercial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Un fotomodel a fost atacat și mușcat de cap de un leopard în timpul unei ședințe foto, în Germania