Antena Meniu Search
x

Un italian şi-a băgat soţia moldoveancă în pământ, apoi a întors arma şi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani

Crimă urmată de sinucidere. Aceasta ar fi, conform primelor informații, reconstrucția tragediei care a avut loc în centrul orașului Rimini. Cele două cadavre găsite sunt ale unui bărbat și unei femei, fiind vorba despre Gioacchino Leonardi, în vârstă de 50 de ani, şi Svetlana Ghenciu, în vârstă de 47 de ani. Cei doi erau căsătoriți.

de Redactia Observator

la 21.06.2023, 12:52

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Poliţia spune că femeia de naționalitate moldoveană a fost împușcată de soț, apoi bărbatul și-a luat propria viață, în apartamentul lor din centrul orașului. Cele două cadavre au fost descoperite chiar de băiatul de 16 ani al cuplului, care se întorsese acasă în acea după-amiaza, în jurul orei 17, potrivit Il Resto del Carlino.

Băiatul, însă, nu a putut intra, deoarece ușa era încuiată din interior. În acel moment a bătut de mai multe ori și l-a sunat pe tatăl său, fără să primească vreun răspuns. Speriat, a decis atunci să ceară ajutor vecinilor care au reușit să forțeze ușa. Odată intrat, a fost nevoit să facă teribila descoperire: trupurile neînsuflețite ale celor doi erau în dormitor.

Potrivit unor informații preliminare, tragedia ar fi urmarea unei dispute violente. Bărbatul ar fi împușcat-o pe soția sa în timpul conflictului și, după ce a văzut cadavrul, a decis să îndrepte arma împotriva lui și să se sinucidă. Ancheta continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un italian şi-a băgat soţia moldoveancă în pământ, apoi a întors arma şi s-a sinucis. Cadavrele au fost găsite de fiul lor de 16 ani