Antena Meniu Search
x

Un nou-născut găsit întâmplător într-o pungă de cumpărături. Fetiţa nu avea mai mult de oră de viaţă când a fost descoperită în apropierea unei intersecţii din Londra

Un nou-născut a fost găsit întâmplător într-o pungă de cumpărături, în apropierea unei intersecţii din Londra. Elsa, cum a primit numele temporar, nu avea mai mult de o oră de viaţă.

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 19:09

Un nou-născut găsit întâmplător într-o pungă de cumpărături. Fetiţa nu avea mai mult de oră de viaţă când a fost descoperită în apropierea unei intersecţii din Londra - Shutterstock

Copila a fost găsită de un bărbat care îşi plimba câinii şi care i-a ţinut de cald până la sosirea paramedicilor, în apropiere de intersecția dintre Greenway și High Street South, din Newham, estul Londrei.

Abandonată de mamă în pungă

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii. Oamenii legii spun că micuţa nu era rănită, era înfăşurată într-un prosop şi cred că este un copil de culoare sau de rasă mixtă.

Fetiţa a început să plângă şi asta i-a adus salvarea. Polițiştii nu știu încă cât timp a stat Elsa în plasă înainte de a fi descoperită, dar cred că a fost găsită „rezonabil de repede”.

Temperaturile au scăzut până la -4 grade Celsius în jurul Londrei, joi seară. Oamenii legii încearcă acum să dea de urma mamei, care cel mai probabil va avea şi ea nevoie de îngrijiri medicale, scrie SkyNews.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un nou-născut găsit întâmplător într-o pungă de cumpărături. Fetiţa nu avea mai mult de oră de viaţă când a fost descoperită în apropierea unei intersecţii din Londra