Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Foto Un om al străzii a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj tulburător înainte să plece

O femeie a descoperit că o persoană necunoscută a intrat în casa ei, i-a întins rufele, i-a pus cumpărăturile deoparte și i-a pregătit o masă cu noile cumpărături din frigider. Acelaşi bărbat a comis de două ori fapta, şi a lăsat şi un mesaj. Damian Wojnilowicz a fost condamnat la 22 de luni de închisoare.

de Redactia Observator

la 04.10.2024 , 11:49

Un om al străzii a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj tulburător proprietarei Un om al străzii a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj tulburător proprietarei - Gwent Police

Damian Wojnilowicz, în vârstă de 36 de ani, a fost condamnat joi la 22 de luni de închisoare la Cardiff Crown Court pentru comiterea unor spargeri neobişnuite, în Monmouthshire pe data de 16 iulie, relatează BBC.

Bărbatul a lăsat şi un bilet pentru proprietară

Proprietara unei locuinţe a declarat că a fost prea speriată să rămână în propria casă după ce s-a întors de la serviciu și a constatat că obiectele fuseseră mutate în grădină și că coșul de gunoi fusese golit. Hoțul i-a lăsat un bilet în care scria: „Nu-ți face griji, fii fericită, mănâncă"

Articolul continuă după reclamă

În casă, o pereche de pantofi a fost scoasă din cutie, care a fost pusă apoi în coşul de gunoi. Procurorul Alice Sykes a declarat că a fost hoţul a gătit o masă folosind articole din frigiderul femeii. Cumpărăturile au fost scoase dintr-o pungă și aranjate în frigider. Ustensilele de bucătărie au fost aruncate, iar altele noi au fost așezate. Capetele periuțelor de dinți fuseseră înlocuite, o sticlă goală de vin fusese așezată într-un suport după ce a fost golită, iar podeaua fusese curățată cu un mop și o găleată, apoi lăsate afară.

Pe acelaşi subiect

Victima a mai văzut că o sticlă de vin roșu fusese lăsată afară lângă un pahar și un deschizător de sticle, iar pe masa din sufragerie se afla un bol cu dulciuri. Ea a vorbit cu vecinul ei, care i-a spus că a văzut pe cineva întinzând rufele. Într-o declarație, femeia a declarat: „La două săptămâni după comiterea infracțiunii, până când a fost prins, am trăit într-o stare de anxietate accentuată pe care nu o mai cunoscusem până atunci. Mă întrebam dacă era cineva care mă cunoștea, dacă se va transforma într-un incident de hărțuire, dacă știa că locuiesc singură și dacă am fost vizată. Eram prea speriată să stau în propria casă și am rămas la un prieten.”

Cea de a două spargere

O a doua spargere a avut loc la o altă locuință pe 29 iulie, când proprietarul a primit o alertă de la camerele de supraveghere pe telefonul lui care îl arăta pe acelaşi bărbat mergând pe cărarea din faţa casei. Acuzatul a folosit un duş exterior pentru a-și spăla și curăța hainele. De asemenea, a consumat alimente și băuturi, iar cada cu hidromasaj a fost, de asemenea, lăsată murdară.

Victima i-a cerut ginerelui său să meargă la proprietate, iar inculpatul părea să fie beat și ținea un pahar în mână. I s-a cerut să plece și a făcut-o, însă hoțul a fost arestat ulterior. ADN-ul său a fost găsit pe amprentele digitale de la prima proprietate pe care a jefuit-o.

Proprietarul casei a declarat că s-a simțit „rău, îngrozit și inutil” când a aflat de spargere.

Tabitha Walker, care îl apără pe Wojnilowicz, a declarat că clientul său era fără adăpost la momentul infracțiunilor și trecea printr-o serie de dificultăți. Ea a spus că acesta și-a cerut scuze victimelor și pentru răul pe care li l-a cauzat. La pronunțarea sentinței, rectorul Christian Jowett a spus: „Aceasta a fost o intruziune semnificativă în casele lor”. Wojnilowicz, fără domiciliu stabil, a pledat vinovat la două capete de acuzare de tâlhărie. Instanța a auzit că are patru condamnări anterioare pentru infracțiuni, inclusiv agresiune comună, infracțiuni de ordine publică și neprezentare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Mapamond » Un om al străzii a pătruns într-o casă, a întins rufele, a făcut curăţenie şi a pregătit cina. A lăsat un mesaj tulburător înainte să plece