Antena Meniu Search
x

Un pasager cu diaree a întors din zbor un avion de pe ruta SUA-Spania. Pilotul, nevoit să ia o decizie drastică: "Problemă de risc biologic"

Problemele cu burta ale unui pasager au modificat traseul unui avion ce urma să zboare pe ruta Atlanta (Statele Unite) - Barcelona (Spania).

de Redactia Observator

la 05.09.2023, 18:05

Un pasager cu diaree a întors din zbor un avion de pe ruta SUA-Spania. Pilotul, nevoit să ia o decizie drastică: "Problemă de risc biologic"
Un pasager cu diaree a întors din zbor un avion de pe ruta SUA-Spania. Pilotul, nevoit să ia o decizie drastică: "Problemă de risc biologic" - Shutterstock (arhivă)

Un pasager cu diaree a modificat traseul unui avion care făcea legătura între SUA și Europa. Pilotul a evaluat situația și a decis să se întoarcă la aeroportul de unde decolase.

Un avion al companiei Delta de la Atlanta la Barcelona a fost nevoit să se întoarcă din cauza a ceea ce pilotul spune că a fost o "problemă de risc biologic", după ce un pasager a avut diaree la bord, potrivit BBC.

Pilotul a decis să întoarcă aeronava, după ce pasagerul a avut diaree "în tot avionul"

Zborul 194 decolase de două ore, când pilotul ar fi cerut să se întoarcă. Acesta a spus că un pasager a avut diaree "în tot avionul".

Avionul a fost curățat și a zburat spre Barcelona a doua zi. Incidentul a fost confirmat de compania aviatică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Un pasager cu diaree a întors din zbor un avion de pe ruta SUA-Spania. Pilotul, nevoit să ia o decizie drastică: "Problemă de risc biologic"