Antena Meniu Search
x

Un pensionar a găsit o adevărată comoară în grădina sa. Acum, autoritățile germane l-au anunțat că poate păstra totul

Niciodată nu este prea târziu să crezi că poate da norocul peste tine. A aflat acest lucru pe propria piele și un pensionar, care a dat peste o adevărată comoară în timp ce făcea treabă prin grădină.

de Monica Palade

la 17.08.2022, 16:22

Comoara din gradina descoperita de un pensionar - Polizei Südosthessen

Pensionarul din Hanau, Germania, a găsit în gardul viu de pe proprietatea sa un sac de gunoi plin cu bijuterii și 100.000 de euro, scrie hessenschau.de.

A găsit o adevărată comoară în grădină 

Cum era și firesc, omul nu s-a bucurat de comoară, ci s-a prezentat cu ea la poliție. Cum oamenii legii nu au găsit proprietarul de drept, iar legea din Codul Civil spune că după șase luni, bunul găsit îi revine găsitorului în această situație, pensionarul a intrat în posesia comorii descoperite.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putere”, a explicat Thomas Leipold, purtătorul de cuvânt al poliției din Offenbach, Cu toate acestea, descoperirea nu a fost încă atribuită unei persoane. De aceea, găsitorul poate aștepta acum cu nerăbdare bijuteriile în valoare de aproximativ 20.000 de euro și 100.000 de euro în numerar. „A făcut totul bine, raportând descoperirea și apoi a fost răsplătit pentru aceasta”, a mai spus Leipold.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi avut nevoie de vreun medicament, pe care nu l-aţi găsit în farmacii în ultima perioadă?

Observator » Mapamond » Un pensionar a găsit o adevărată comoară în grădina sa. Acum, autoritățile germane l-au anunțat că poate păstra totul