Antena Meniu Search
x

Un pensionar a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini. Ce a auzit partenera prin telefon în momentul atacului

Un bărbat mai în vârstă a fost muşcat până la moarte de o haită de câini pe care îi găzduia pentru un prieten. Neville Thomson, în vârstă de 69 de ani, care avea grijă de 25 de animale, a fost atacat de animale și a fost găsit mort la casa lui Panguru, Noua Zeelandă, joi după-amiază.

de Redactia Observator

la 06.08.2022, 14:19

Un pensionar a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini
Un pensionar a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini - Daily Star

Fiica vitregă a lui Thomson, Stella Matthews, a spus că mama ei, partenera lui Thomson, vorbea cu el la telefon când a fost atacat cu cruzime de haita de câini, a raportat Stuff. Matthews a spus: ''Se pare că a ieșit și a pus telefonul jos, iar mama a auzit zgomote, strigăte și mârâit''. Matthews a adăugat că mama ei a stat la telefon timp de 25 până la 30 de minute.

Familia îndurerată este în stare de şoc

Fiica lui Thomson, Nataria Moore, a spus că moartea nu numai că a fost un ''șoc'' pentru familie, ci a fost o lovitură uriașă pentru comunitatea în care trăia. ''Este un șoc. Când am aflat, am simțit că aerul dispăruse din cameră''. 

Doi dintre cei trei câini care au scăpat de pe proprietatea lui Thomson au fost găsiți și eutanasiaţi. Al treilea câine rămâne în libertate, dar este ''grav rănit''. Când autoritățile au ajuns la locul incidentului înfiorător, au găsit șase dintre cei 25 de câini de pe proprietate.

Thomson a fost o figură populară în comunitatea din Panguru. Părintele Maliu 'Otutaha, reverendul de la St. Peter's Panguru, a vorbit despre tristețea pe care o trăiesc oamenii din oraș după moartea constructorului ieşit la pensie, notează Daily Star.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un pensionar a sângerat până la moarte, după ce a fost sfâșiat de o haită de câini. Ce a auzit partenera prin telefon în momentul atacului