Antena Meniu Search
x

Foto Un pensionar din UK a trasat pe cont propriu marcajele dintr-un sens giratoriu periculos. Drumul, blocat 40 de minute

Un șofer de 71 de ani din UK, sătul de „lipsa letală a marcajelor rutiere” dintr-un sens giratoriu aglomerat, a decis să ia lucrurile în propriile mâini şi să traseze marcajele pe cont-propriu. A făcut acest lucru cu spray-uri de culoare albă la ora 4 dimineaţa.

de Redactia Observator

la 07.06.2023, 12:53

După ce a asistat la mai multe accident în intersecţia confuză, Peter Sharratt s-a trezit dis-de-dimineaţă, s-a îmbrăcat cu o jachetă reflectorizantă și a pornit să "repare" singur drumul. Pensionarul în vârstă de 71 de ani s-a înarmat cu spray-uri de culoare albă, apoi și-a folosit mașina pentru a bloca fiecare bandă pe care lucra, folosind lumini de avarie pentru a avertiza șoferii care se apropiau. De asemenea, a folosit conuri de trafic ca o măsură suplimentară de siguranță în timpul procedurii.

Bărbatul a blocat cu maşina sa benzile pentru a putea trasa marcajele

Peter Sharratt, care obișnuia să dețină o companie de producție video, a spus că i-a luat 40 de minute pentru a restabili săgețile și marcajele de pe cele două benzi. Vorbind despre realizarea sa, care a început duminică la ora 4:30, Peter a spus că s-a pus pe treabă deoarece lipsa marcajelor rutiere a creat „o situație foarte periculoasă”.

„Am asistat la o serie de accidente care erau pe punctul de a se produce în sensul giratoriu după ce oameni nu știau pe ce bandă ar trebui să fie. Conduc în mod regulat pe acest drum și oamenii sunt foarte confuzi. Așa că, duminică, la 4:30 dimineața, echipat cu o jachetă reflectorizantă și câteva cutii de vopsea spray, am recreat ceea ce ar trebui să fie acolo, săgeți pentru a împărți traficul pe benzi de viraj la stânga și la dreapta, pentru a face sensul giratoriu sigur”, a spus el.

Pe acelaşi subiect

Peter Sharratt a spus că a luat măsuri cu privire la starea sensului giratoriu aglomerat, după ce a fost dezamăgit de răspunsul unui consilier local. „Am scris consiliului despre asta doar pentru a primi un răspuns superficial și inutil. Au spus că nu vor putea face ceva curând. Aceste marcaje au fost cândva acolo dintr-un motiv foarte întemeiat (și) trebuie refăcute urgent. Această activitate ar trebui pusă în fruntea listei lor de priorități”, a adăugat Peter.

Intersecţia confuză crearea probleme tuturor şoferilor

Un alt rezident, Jim Burgess, a subliniat pericolele reprezentate de lipsa marcajelor. El a spus că atunci când se apropie de oraș dinspre sud, unii șoferi nu își dau seama că banda din stânga la sensul giratoriu este pentru virajul la stânga, în timp ce banda din dreapta este pentru a merge drept și a vira la dreapta.

„Sensul giratoriu este întotdeauna ocupat și un accident acolo provoacă întârzieri semnificative în toate direcțiile. Eu însumi am avut o foarte aproape ratare săptămâna aceasta și a fost doar o oprire de urgență din partea mea care a evitat un accident. El a cerut consiliului să reînnoiască marcajele rutiere „în regim de urgență înainte de a avea loc un accident cu adevărat grav”, a adăugat Jim.

Consiliul local a fost contactat pentru detalii dar nu s-a primit niciun răspuns.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Un pensionar din UK a trasat pe cont propriu marcajele dintr-un sens giratoriu periculos. Drumul, blocat 40 de minute