Antena Meniu Search
x

Un profesor şi soţia sa au fost ucişi în casă, în timp ce copiii lor dormeau la etaj. Totul ar fi pornit de la un loc de parcare, în Anglia

Sfârşit tragic pentru un profesor şi soţia sa. Aceştia au fost înjunghiaţi mortal în casa lor din cauza unui loc de parcare.

de Monica Palade

la 24.11.2021, 13:55

Stephen Chapple, 36 de ani, și soția Jennifer, 33 de ani, au fost găsiți cu răni grave în casa lor din Norton Fitzwarren, Somerset, duminică seara. În momentul în care cei doi erau înjunghiaţi, copiii lor, de patru şi şapte ani, se aflau în casă, la etaj. Acum cei doi sunt îngrijiți de sora lui Jennifer la casa ei din apropiere.

Vecinul cuplului, un bărbat de 34 de ani, şi tatăl său, în vârstă de 67 de ani, au fost arestaţi sub suspiciunea de crimă şi au rămas în custodie.

Prietenii şi apropiaţii celor doi le-au adus un tribut după moartea cumplită de care au avut parte. „Faceti-vă timp pentru prietenii voştri. Vizitaţi-vă familia. Nu știţi niciodată ce s-ar putea întâmpla mâine”.

Au murit pentru un loc de parcare

Pe acelaşi subiect

„Absolut incredibil. Prețuiește-ți prietenii și familia, cu adevărat nu știi când va fi prea târziu".

Cuplul ar fi fost implicat într-un scandal cu vecinul lor pentru parcarea de pe proprietatea lor înainte de dubla ucidere. Se presupune că unul dintre bărbații arestați ar fi fost un fost militar. Ambele familii au locuit în zonă timp de aproximativ cinci ani.

Un localnic a spus: „Nu l-am văzut prea mult pe [suspect] cu adevărat, dar au existat dispute în trecut despre parcare”.

Polițiștii au confirmat că au fost chemați anterior să se ocupe de scandal. Cercetarea în cazul morţii lui Stephen și Jennifer a fost înaintată Biroului Independent pentru Conduita Poliției din cauza contactelor anterioare ale poliției cu cei implicați. Urmează să fie efectuate şi autopsii pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

O tragedie fără precedent

„Doi copii mici se aflau în interiorul proprietății în momentul incidentului și, deși, din fericire, nu au fost răniți, sunt de înțeles supărați de ceea ce s-a întâmplat. Sunt îngrijiți și au fost dislocați ofițeri special instruiți pentru a sprijini familiile victimelor în acest moment dificil. Vom desfășura o anchetă completă și amănunțită și vom face tot ce ne stă în putință pentru a obține dreptate pentru familiile victimelor.

Deși acesta pare a fi un incident izolat, va exista o activitate sporită a poliției în zonă pentru a oferi comunității liniște. Incidente ca acesta sunt foarte rare, dar când se întâmplă, știm că provoacă îngrijorare semnificativă, așa că îi îndemnăm pe toţi cei îngrijoraţi să vorbească cu un ofițer sau să contacteze echipa locală de poliție de cartier.””, a declarat inspectorul detectiv Neil Meade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un profesor şi soţia sa au fost ucişi în casă, în timp ce copiii lor dormeau la etaj. Totul ar fi pornit de la un loc de parcare, în Anglia