Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un român din Italia care conducea o dubă, prins ca într-o menghină între două TIR-uri, pe o autostradă din Italia. A murit la spital, câteva ore mai târziu

Tragedie pe o autostradă din Italia, marţi dimineaţă, după ce un şofer român şi-a pierdut viaţa într-un cumplit accident de circulaţie. Duba pe care o conducea a fost prinsă între două TIR-uri, între localitățile Rivoltella di Desenzano și Centenaro di Lonato din provincia Brescia.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 11:02

Accidentul a avut loc la ora locală 08:00 pe autostrada A4. Potrivit martorilor, o dubă în care se aflau cel puţin doi muncitori a fost prinsă între două TIR-uri cre s-au tamponat.

Cei doi muncitori aflaţi în interiorul autovehiculului au suferit răni grave. Au rămas încarceraţi în urma impactului, iar intervenţia pompierilor de ai scoate de sub fiarele contorsionate a fos una dificilă. Şoferii celor două TIR-uri au scăpat cu doar câteva răni uşoare, scrie Giornale di Brescia.

Muncitorul care se afla pe bangheta din dreapta a dubei a fost transportat la spital, în timp ce pentru şoferul român medicii au încercat minute în şir să îl resusciteze. Pentru a fi transportat în siguranţă la spitalul din Brescia a fost nevoie de intervenţia unui elicopter.

Starea bărbatului s-a agravat şi mai mult pe parcurs, iar la doar câteva ore de l accident, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat, fiind declarat decesul acestuia. Potrivit presei locale, bărbatul care a decedat este un cetăţean român în vârstă de 39 de ani, rezident al provinciei Verona din Veneto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Un român din Italia care conducea o dubă, prins ca într-o menghină între două TIR-uri, pe o autostradă din Italia. A murit la spital, câteva ore mai târziu