Antena Meniu Search
x

Un român judecat în Italia pentru că și-a obligat soția să se prostitueze. Bărbatul își fotografia soția în ipostaze indecente pentru a atrage clienți

Teama de a rămâne singură într-o țară străină a făcut-o pe o româncă să închidă ochii la ani în care a fost exploatată sexual, chiar de cel care îi era partener de viață. Ionuț, 37 de ani, este acum judecat acum în Italia pentru proxenetism.

de Monica Palade

la 25.11.2022, 15:42

Un român judecat în Italia pentru că și-a obligat soția să se prostitueze. Bărbatul își fotografia soția în ipostaze indecente pentru a atrage clienți - Shutterstock

Românul își fotografia soția în ipostaze indecente, după care încărca fotografiile pe siteurile pentru adulți pentru a atrage cât mai mulți bărbați interesați, scrie Il Messagero. Odată găsiți clienți, aceștia erau chemați la domiciliu, o pensiune din zona Termini, din Roma, unde într-o cameră femeia presta pentru sume de bani, care ajungeau doar în buzunarul românului.

Obligată să se prostitueze chiar de soțul său

Femeia locuia alături de soțul și de soacra sa și nu știa pe nimeni altcineva în Roma. Din acest motiv, a acceptat tacit să se prostitueze. Și soacra a fost cercetată de oamenii legii, sub suspiciunea că ar progita de pe urma nurorii sale, însă a scăpat de acuzații.

Polițiștii au descoperit activitatea ilegală, în timpul unui control, sub pretextul că sunt verificate dacă sunt respectate regulile anti-Covid. La secție, au existat mai multe plângeri care sugerau că acolo se practică prostituția. La fața locului, oamenii legii au decoperit mai multe telefoane mobile, geluri lubrifiante și prezervative. În sertarul noptierei, Ionuț își lăsase portofelul în care se aflau bancnote de 50 și 20 de euro: 230 de euro în total.

Audiată de polițiști, femeia avea să le spună că se teme de eventuale represalii din partea bărbatului, care are mai multe antecedente penale, printre care extorcarea și înrobirea unei alte femei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un român judecat în Italia pentru că și-a obligat soția să se prostitueze. Bărbatul își fotografia soția în ipostaze indecente pentru a atrage clienți