Antena Meniu Search
x

Un român s-a urcat beat într-un avion care decola din Spania și a tras de ușa aeronavei până a rupt-o. 224 de pasageri au pierdut zborul spre București

Un român s-a urcat beat într-un avion din Zaragoza care se îndrepta spre România și a rupt ușa aeronavei. Cei 224 de pasageri au fost nevoiți să coboare și fie să aștepte câteva ore până când au putut decola din nou. 

de Redactia Observator

la 03.10.2023, 10:26

Un român s-a urcat beat într-un avion care decola din Spania și a tras de ușa aeronavei până când a rupt-o. 224 de pasageri au pierdut zborul spre București
Un român s-a urcat beat într-un avion care decola din Spania și a tras de ușa aeronavei până când a rupt-o. 224 de pasageri au pierdut zborul spre București - Profimedia (poză ilustrativă)

Întâmplarea s-a petrecut sâmbătă, la ora 9.15, pe pista aeroportului din capitala aragoneză. Românul, care locuia în Zaragoza, s-a urcat beat a bordul unuia dintre avioanele companiei Wizz Air care se pregatea să plece spre București, potrivit Elmundo.es.

Bărbatul a tras de ușă până când a stricat-o

Bărbatul a încercat să deschidă ușa înainte de decolare și a tras de ea până când, spun autoritățile, a stricat-o. Din cauza acestui lucru, aeronava nu a putut decola la ora programată iar pasagerii au trebuit să aștepte până a fost remediată problema.

Având în vedere zarva provocată, s-a cerut prezența Gărzii Civile pentru a ajuta la evacuarea și transferul pasagerilor în terminal. Potrivit surselor menționate anterior, pasagerii nu au putut părăsi Zaragoza până la ora 23:00.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Mapamond » Un român s-a urcat beat într-un avion care decola din Spania și a tras de ușa aeronavei până a rupt-o. 224 de pasageri au pierdut zborul spre București