Antena Meniu Search
x

Un român şi-a ucis soţia în casa lor din Germania, după o ceartă. Mihaela și Cătălin aveau doi copii împreună, care se aflau în casă în momentul crimei

Crimă şocantă în oraşul Furh din Germania. O româncă de 36 de ani a fost ucisă de soţul său, după ce între cei doi a izbucnit o ceartă violentă. La scurt timp după faptă, românul a sunat la poliţie să anunţe ce a făcut. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi nu a opus rezistenţă.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 12:59

Mihaela și Cătălin plecaseră în Germania din România de nouă ani şi aveau doi copii. Polițiștii au găsit duminică seara trupul Mihaelei B. în apartamentul familiei. Cătălin le-a spus că au avut o ceartă puternică, care a escaladat.

Copiii se aflau în casă în momentul crimei

„Apoi a făcut declarații despre crimă”, a declarat procurorul principal Antje Gabriels-Gorsolke, 59 de ani. Şi vecinii cuplului au spus că au auzit țipete în apartamentul celor doi. „În apartament au fost confiscate mai multe obiecte. Dacă arma crimei mai eraprezentă, face încă subiectul anchetei”, a mai spus procurorul potrivit Bild.

Nu se ştie încă dacă micuţii cuplului, de 4 şi 7 ani, au fost de faţă în momentul crimei. Potrivit vecinilor, aceștia se aflau în apartament, dar au fost luaţi ulterior. „Nu voi spune nimic despre asta”, a mai spus procurorul.

În faţa judecătorilor, Cătălin B nu a mai oferit nicio informaţie, lucru confirmat şi de apărătorul său. Christian Fuch așteaptă să fie verificate dosarele și l-a sfătuit pe român să nu mai spună nimic. Cu toate acestea, judecătorul a emis un mandat de arestare pentru omor din culpă. Dacă va fi găsit vinovat, românul riscă până la 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un român şi-a ucis soţia în casa lor din Germania, după o ceartă. Mihaela și Cătălin aveau doi copii împreună, care se aflau în casă în momentul crimei