Antena Meniu Search
x

Un șofer român de TIR a sărit în fața unei mașini, pe o autostradă din Italia. Două întâmplări teribile puteau să-l coste viața

În doar câteva secunde, două întâmplări teribile puteau să-l coste viața. S-a întâmplat pe o austostradă din Italia, iar protagonist este un șofer român de TIR în vârstă de 40 de ani, care oprise camionul pe banda de urgență după ce a observat o supraîncălzire a motorului.

de Redactia Observator

la 02.02.2023, 15:25

Un șofer român de TIR a sărit în fața unei mașini, pe o autostradă din Italia. Două întâmplări teribile puteau să-l coste viața - Profimedia / imaginie ilustrativă

Un șofer român de TIR a avut parte de două accidente care puteau avea consecințe tragice. Mai întâi, jetul de apă clocotită care i-a sărit în față din vasul de expansiune, apoi duba care l-a spulberat pe banda de viteză.

Miercuri, în jurul orei 11.30, românul își conducea TIR-ul pe autostrada Perugia-Bettolle, în zona localității Cortona din provincia Arezzo când a observat o supraîncălzire a motorului. A oprit camionul pe banda de urgență, a coborât din vehicul și a ridicat capota, căutând defecțiunea. A scos furtunul de la radiator, apa fierbinte i-a sărit pe față, iar în acel moment s-a produs imprevizibilul. 

Șoferul român de TIR a fost transportat în cod roșu la spital

Luat prin surprindere, dar și din cauza durerii chinuitoare provocate de arsură, românul a sărit în fața unei camionete, al cărei șofer nu a avut timp să frâneze. L-a lovit în plin cu viteză maximă, scrie La Nazione. Prezența lui era oricum obturată de camion, fiind practic imposibil de văzut că bâjbâie chiar lângă drum. Serviciile de urgență au ajuns la locul accidentului în câteva minute. O ambulanță de la Misericordia di Monte San Savino a fost alertată și l-a transportat pe român în stare gravă la spital. La fața locului au ajuns și pompierii, dar și polițiștii rutieri, care au făcut cercetări pentru a putea reconstitui dinamica exactă a accidentului.

Șoferul român de TIR este acum internat la Siena. Din fericire, viața lui nu este în pericol. În ciuda impactului teribil, el a rămas tot timpul conștient. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un șofer român de TIR a sărit în fața unei mașini, pe o autostradă din Italia. Două întâmplări teribile puteau să-l coste viața