Antena Meniu Search
x

Video Un șofer spulberă cu Audi peretele casei și ajunge în sufrageria unei familii. Cu câteva minute înainte, 3 copii se jucau în camera făcută praf de bolid, în Germania

Presa germană a publicat o înregistrare șocantă, dar care, deopotrivă te face să răsufli ușurat: trei copii stau fericiți în jurul unei mese din sufragerie, se joacă, apoi își adună lucrurile și părăsesc încăperea. O decizie care, cel mai probabil, le-a salvat viețile, pentru că, 5 minute mai târziu, o mașină intră prin peretele camerei și spulberă tot în cale.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 14.02.2023, 11:09

Un șofer spulberă cu Audi peretele casei și ajunge în sufrageria unei familii. Cu câteva minute înainte, 3 copii se jucau în camera făcută praf de bolid, în Germania - capturi video YouTube via BILD

Duminică seara, în jurul orei 20:45, în cartierul Otternhagen de lângă orașul german Neustadt am Rübenberge s-a auzit o bubuitură. Un Audi intrase cu viteză într-o casă, zdrobise peretele exterior și aterizase în sufrageria familiei.

Forța impactului a devastat complet camera. Un calorifer a fost smuls de pe perete și a zburat prin încăpere. La fel cărămizile, canapeaua, un dulap și bucăți din ferestre, scrie Celle Heute.

O cameră video a filmat trei copii jucându-se în cameră, cu câteva minute înainte ca mașina să spulbere zidul casei

Potrivit investigațiilor ulterioare, șoferul ar fi ratat o curbă la dreapta, a condus cu viteză drept înainte, s-a izbit mai întâi cu mașina de un copac, după care a pus la pământ gardul casei, pentru ca în final să se înfigă în peretele exterior al sufrageriei.

Pe acelaşi subiect

Din fericire, niciunul dintre cei 8 membri ai familiei nu a fost rănit. Un noroc incredibil, mai ales că, cu doar câteva clipe mai devreme, trei copii se jucau în acea încăpere.

Înregistrările surprinse de o cameră de supraveghere îi arată pe cei trei copii, cu vârste de 3, 5 și 8 ani, jucându-se în sufrageria familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Bild, care a publicat un material video mai amplu despre acest accident, scrie că șoferul a ieșit singur din mașină și a scăpat doar cu răni ușoare. Un purtător de cuvânt al poliției a spus că este posibil să fi fost beat, însă cercetările agenților sunt în desfășurare. 

Din fericire, accidentul nu a afectat structura casei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un șofer spulberă cu Audi peretele casei și ajunge în sufrageria unei familii. Cu câteva minute înainte, 3 copii se jucau în camera făcută praf de bolid, în Germania