Antena Meniu Search
x

Un asistent medical din Bihor, găsit mort lângă mormântul tatălui său. Robert s-a împușcat cu arma sa de vânătoare

Moarte învăluită în mister. Un asistent medical din Bihor a fost găsit mort lângă mormântul tatălui său, în cimitirul din satul Silindru de Voivozi. Robert Eduard se împușcase cu propria sa armă de vânătoare. Nimeni nu știe dacă a fost o sinucidere sau doar un accident.

de Monica Palade

la 13.02.2023, 21:59

„Suntem şocați şi avem inimile pline de durere de trecerea în cele veşnice, neaşteptată şi tragică a colegului nostru renumit şi iubit, Papp Robert Eduard, asistent medical principal la Cabinetul de Ortopedie. Robi! O sa ne lipseşti! Te vom păstra mereu în amintirile noastre! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate!”, au transmis colegii bărbatului de 44 de ani.

Împușcat cu propria sa armă

„La fața locului s-au deplasat cu operativitate polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cei ai Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase și cei ai Serviciului Criminalistic din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, iar din primele investigații efectuate, persoana decedată a fost identificată ca fiind un bărbat de 44 de ani, din municipiul Marghita, județul Bihor. La fața locului a fost descoperită o armă de vânătoare și cartușe aferente, bărbatul fiind deținător legal al armei respective”, spune IPJ Bihor.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale continuă cercetările pentru stabilirea cauzei și împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Un asistent medical din Bihor, găsit mort lângă mormântul tatălui său. Robert s-a împușcat cu arma sa de vânătoare