Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tânăr care se pregătea să iasă la întâlnire cu femeie cunoscută pe Tinder a ajuns la maternitate: "Mi-a spus că a intrat în travaliu"

Un tânăr de 25 de ani a devenit tată după doar...trei întâlniri. Partenera sa, cunoscută pe Tinder, era însărcinată în şase luni atunci când au decis să se cunoască. În ciuda situaţiei neobişnuite, bărbatul i-a fost alături inclusiv în sala de naştere. Vezi mai jos întreaga poveste emoţionantă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 12.02.2022, 12:40

Travaliul de șapte ore al Alyssei Hodges, din Brisbane, Australia, nu l-a înspăimântat pe Max, iar întâlnirea pe care acesta a avut-o cu micuţul Ollie a transformat relaţia scurtă dintre cei doi într-o poveste cu adevărat emoţionantă şi specială. Acum sunt oficial un cuplu și plănuiesc să se mute împreună, relatează Mirror.

Max Silvy, în vârstă de 25 de ani, o cunoscuse pe Alyssa prin intermediul aplicaţiei Tinder. Au început să vorbească din ce în ce mai mult, descoperind că au foarte multe lucruri în comun, dar şi o mare diferenţă. Tânăra de 20 de ani urma să devină mamă.

Tânăra de 20 de ani a născut în ziua în care trebuia să meargă la întâlnire

După două luni, în ziua în care trebuiau să se întâlnească pentru a treia oară, aceasta l-a sunat şi l-a anunţat că nu mai poate veni la întâlnire pentru că i s-a rupt apa, a intrat în travaliu şi trebuie să meargă la spital. În mod normal, orice viitor tată ar putea intra în panică neştiind ce să facă şi cum să procedeze, însă Max, în ciuda situaţiei neobişnuite, a luat primul taxi şi s-a dus după ea. I-a fost alături atât în sala de naştere, cât şi în zilele ce au urmat. L-a cunoscut pe micul Ollie, adus pelume complet sănătos, în septembrie 2021, realizând că îşi doreşte să-i fie alături Alyssei din acea clipă pentru totdeauna.

Pe acelaşi subiect

Cuplul susține că circumstanțele improbabile ale relației lor i-au „legat”, deoarece Max a susţinut-o necondiţionat pe proaspăta mămică în primele săptămâni de după naştere și acum plănuiesc să se mute împreună. Deși familiile lor erau inițial îngrijorate de relația care se dezvolta într-un moment atât de intens, ambele părți au oferit ulterior binecuvântare cuplului.

Eram însărcinată în aproximativ șase luni și jumătate când mi-am făcut contul de Tinder şi am scris clar acest lucru în biografia profilului meu. Nu am vrut să păcălesc pe nimeni aşa că am fost deschisă şi sinceră. Am vrut ca ei să știe în ce se bagă imediat. Max călătorește mult pentru muncă, așa că ne-am văzut doar de trei ori înainte să ajungă la nașterea mea. În ziua în care am intrat în travaliu, trebuia să-l iau pe Max de la aeroport, pentru că se întorcea dintr-o călătorie de muncă. Acesta era planul, dar am ajuns să-i trimit mesaje spunându-i că nu mai pot veni, am intrat în travaliu: «Îmi pare atât de rău, va trebui să iei un taxi. Am intrat în travaliu». S-a urcat într-un taxi când a coborât din avion și a venit la spital și a fost acolo pentru mine. Mama a fost și ea acolo, susținându-mă, dar era în tr-o vacanţă şi trebuia să meargă dintr-o parte în alta. Max în schimb a stat alături de mine pe tot parcursul travaliului, dar şi în timpul naşterii. Travaliul a durat cam o săptămână. Eram trimisă acasă şi mă întorceam apoi din nou la spital pentru o perioadă de patru până la cinci zile. Aveam contracţii şi Max a fost alături de mine constant. Nașterea în sine a durat aproximativ șapte ore”, a povestit Alyssa.

Max şi-a luat concediu şi i-a fost alături în fiecare clipă proaspetei mămici 

Pentru a o ajuta pe proaspăta mamă să se obinuiască cu noua viaţă, tânărul şi-a luat inclusiv o săptămână de concediu de la serviciu. A stat alături de ea în timp ce îşi îngrijea nou-născutul şi i-a oferit siguranţa că totul va fi bine şi că în niciun caz nu va rămâne singură.

Și-a luat săptămâna liberă după aceea când nu aveam pe nimeni care să mă ajute să am grijă de Ollie. Știam amândoi că ne placem și că aveam sentimente puternice unul pentru celălalt. Dar nașterea a fost punctul culminant al relației noastre, ne-a legat. Privind înapoi, știu că a fost cea mai bună decizie luată vreodată. Sunt atât de bucuroasă că a fost acolo. Perioada asta este o mare adaptare pentru oricine, mai ales că eu sunt mai tânără. Dar Max și-a luat o săptămână liberă de la muncă şi m-a ajutat cu adevărat. Am avut o uşoaă depresie postpartum. Eram foarte supărată şi nu ştiam ce fac şi ce e cu mine. Mă simţeam singură, dar el m-a ajutat în acea sătpămână şi a avut grijă de mine. De fiecare dată când nu puteam face ceva Max mă îmbărbăta. M-a pregătit pentru rolul de mamă. Chiar dacă știam că la acea vreme îmi place de el, s-ar fi putut întâmpla orice. Veneam dintr-o relaţie în care credeam că totul va fi bine şi nu s-a întâmplat. Aşa că mă gândeam: «dacă n-o să funcţioneze?» Dar totul a fost bine şi nu regret”, a adăugat Alyssa.

Pentru Max, sarcina tinerei nu a reprezentat o problemă deşi reunoaşte că s-a simţit uşor anxios să fie în sala de naşteri.

A fost ceva care mi-a atras atenția la Alyssa. În mod normal, nu aș începe o relaţie cu o fată însărcinată aşa uşor, dar era ceva la ea. Nu aș spune că experiența a fost copleșitoare, dar am fost anxios. Nu mă pregătisem mental așa cum făcuse ea, așa că totul a fost rapid. M-a sunat şi mi-a spus că a intrat în travaliu şi se duce la spital. Erau atât de multe necunoscute, atât de multe lucruri pe care nu le știam despre cum să devin tată. Sunt multe învăţături care vin odată cu rolul de proaspăt tată, dar eu şi Ollie ne înţelegem destul de bine”, recunoaşte tânărul.

După ce şi-a împărtăşit impresionantă poveste pe TikTok, Alyssa a fost inundată de comentarii de la femei care cereau să știe cum a reuşit să găsească un bărbat ca Max: „Pe TikTok, toată lumea întreabă dacă Max are un frate, numindu-l «omul anului» și spunând că suntem cea mai drăguță familie. A fost o reacție grozavă.”

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tânăr care se pregătea să iasă la întâlnire cu femeie cunoscută pe Tinder a ajuns la maternitate: "Mi-a spus că a intrat în travaliu"