Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 14 ani s-a înecat în piscina unui hotel chiar sub privirile mătuşii. Băiatul urma să meargă cu familia la o nuntă, în Turcia

Un tânăr de 14 ani s-a înecat într-o piscină în timp ce se afla în vacanță în Turcia cu familia, pentru a participa la o nuntă.

de Maria Dogaru

la 16.08.2022, 13:28

Băiatul urma să participe la nunta unui membru de familie
Tânăr de 14 ani, înecat în piscina unui hotel din Turcia - Profimedia

Se crede că băiatul de 14 ani a intrat în dificultăți în timp ce înota cu mătușa sa la hotelul cunoscut de pe plaja din Turcia, duminică după-amiază, relatează Mirror.

Niciun salvamar nu era de serviciu în momentul în care s-a petrecut tragedia

Un martor a susținut că băiatul a fost scos inconștient de la piscină de către un barman și i s-au aplicat măsurile de prim ajutor la fața locului, înainte de a fi dus de urgență la spital. Aceșta a spus că în acel moment nu erau salvamari de serviciu, lucru negat cu fermitate hotelul.

 „S-a întâmplat în jurul orei 13.00 și am auzit că salvamarul a plecat la prânz. Au încercat foarte mult să-l resusciteze pe băiat, dar era prea târziu. Este atât de trist, mai ales când te gândești că au fost acolo dintr-un motiv care generează atâta bucurie, a spus martorul. 

Pe acelaşi subiect

 „Suntem conștienți de tragicul incident de la hotelul din Turcia și gândurile noastre sunt îndreptate către familia greu încercată. Echipa noastră din stațiune sprijină în prezent familia și vom continua să ajutăm în orice mod putem. Siguranța și bunăstarea clienților noștri este preocuparea noastră principală, iar echipa noastră dedicată stațiunii sprijină autoritățile în investigațiile lor”, a declarat un purtător de cuvând al agenției de turism prin care a fost luată vacanța.

Hotelul neagă faptul că salvamarii nu erau prezenți în acel moment 

Întrebat despre afirmațiile că salvamarii nu sunt de serviciu, purtătorul de cuvânt al hotelului a spus că este „categoric neadevărat”.

Cu inima grea, unul dintre tinerii noștri oaspeți a murit, din păcate, ieri, în timp ce înota cu mătușa lui în piscina noastră principală. În acest moment, rugăciunile și gândurile noastre se îndreaptă către familia și cei dragi care snt cazați în prezent în hotelul nostru. Pierderea tragică a unei vieți atât de tinere tinere este devastatoare pentru familie, rudele apropiate și cei dragi. Din respect pentru familie, am dori să ne abținem de la a face orice comentariu despre incident până când vom primi rezultatul autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 14 ani s-a înecat în piscina unui hotel chiar sub privirile mătuşii. Băiatul urma să meargă cu familia la o nuntă, în Turcia