Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 19 ani a furat cenușa mamei iubitei, în speranța că își va cumpăra droguri cu banii luați pe ea, în SUA. Fata este în stare de șoc

Scenariu demn de film. Un bărbat a furat cenușa mamei fostei sale iubite pentru a o vinde, astfel încât să poată cumpăra heroină. Jackson Rutland, în vârstă de 19 ani, i-a trimis un mesaj fostei sale partenere în jurul orei 5:40, miercuri dimineață, și a informat-o că a furat cenușa mamei ei din casa din Warrensville, Carolina de Sud, în timp ce ea era în vizită la o prietenă.

De Redactia Observator la 17.10.2022, 15:44
Un tânăr de 19 ani a furat cenușa mamei iubitei
Un tânăr de 19 ani a furat cenușa mamei iubitei - Aiken County Sheriff's Office

Când fosta lui s-a întors acasă, ea a găsit ușa din spate spartă și casa complet devastată. Potrivit dosarului poliției, femeia a spus că cenușa mamei sale a fost furată, iar o parte dintre rămășițe au fost vărsate pe podea, conform Daily Star.

În timp ce victima afirmă că Rutland a furat rămășițele pentru a le vinde și pentru a cumpăra heroină, încă nu este clar cum sau de ce tânărul de 19 ani ar crede că ar putea vinde cenușa în schimbul banilor pe care i-ar folosi pentru a cumpăra droguri.

Șeriful și-a exprimat șocul față de caz, când a vorbit pentru WRDW: ''Nu am auzit niciodată de așa ceva''. Rutland a fost arestat joi seară și ulterior a fost acuzat de distrugere, profanare, precum și de intrare prin efracție, potrivit dosarelor închisorii.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Mapamond » Un tânăr de 19 ani a furat cenușa mamei iubitei, în speranța că își va cumpăra droguri cu banii luați pe ea, în SUA. Fata este în stare de șoc