Antena Meniu Search
x

Foto Un tânăr de 25 de ani, bolnav de cancer, credea că oboseala şi iritaţiile pielii sunt cauzate de mahmureală, în UK: ''A fost un șoc. Continuam să tremur''

Un bărbat, care a crezut că este mahmur după o vacanță petrecută alături de prietenii lui în Thailanda, a fost îngrozit să descopere că de fapt simptomele sale sunt cauzate de cancer.

de Redactia Observator

la 04.09.2021, 09:28

Un tânăr de 25 de ani, bolnav de cancer, credea că oboseala şi iritaţiile pielii sunt cauzate de mahmureală
Un tânăr de 25 de ani, bolnav de cancer, credea că oboseala şi iritaţiile pielii sunt cauzate de mahmureală - JustGiving

Fostul militar, Andrew Frost, în vârstă de 25 de ani, a zburat acasă în iunie 2019, după trei săptămâni petrecute cu prietenii săi. Omul a descoperit că pielea îl mănâncă foarte tare, pe întreaga suprafaţă a corpului. De asemenea, s-a simțit extrem de epuizat, dar a pus totul pe seama faptului că se distrase foarte mult în vacanţă. 

El a spus: "În vacanță, consumam alcool și petreceam din greu, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. Nu exista stat la plajă, nu se vizitau obiective turistice, era doar alcool. Am avut o erupție pe partea dreaptă a brațului, care era ca o erupție cauzată de căldură. Când eram în avionul de întoarcere, le-am spus băieţilor, care mi-au fost colegi de la școală, că simt o mâncărime pe tot corpul. Au spus că nu e nimic în neregulă cu mine și că provine de la alcoolul pe care îl băusem și din cauza soarelui''. 

La scurt timp după aterizarea în Marea Britanie, epuizarea lui Andrew a fost atât de copleșitoare încât a leșinat. Când a mers la medicul de familie și i-au fost explicate simptomele, a fost sfătuit să ia antihistaminice. ''A crezut că este o reacție alergică din cauza consumului de alcool'', a explicat Andrew. Cu toate acestea, două zile mai târziu, când antihistaminicele nu atenuau simptomele, s-a prăbușit din nou în baie, conform Mirror

A fost dus de urgență la spital, unde i s-au făcut analize de sânge și o radiografie. În următoarele câteva săptămâni, i s-a făcut și o biopsie la gât. ''Specialistul mi-a cerut să fac o altă radiografie și după aceea am fost dus într-o cameră unde mi s-a spus că ar putea fi cancer pulmonar. Este cel mai rău lucru pe care îl poți auzi și a fost un șoc. Au avut nevoie să folosească un scaun cu rotile pentru a mă împinge în jurul spitalului, în timp ce continuam să tremur''.

Pe acelaşi subiect

Bărbatul a făcut timp de mai multe luni chimioterapie

Pe măsură ce au fost efectuate mai multe teste, a devenit clar că Andrew nu avea cancer pulmonar - dar a primit totuși o veste proastă. Avea limfom non-Hodgkins în stadiul 2, la piept și gât. În august 2019, a fost supus unui tratament dur de chimioterapie de trei luni. "Mi s-a părut mai ușoară chimioterapia decât pentru mulți oameni. M-a obosit cu adevărat, am fost destul de ursuz și foarte flămând, așa că m-am îngrășat mult. Mi-am pierdut părul la ultimul tratament."

Din fericire, tratamentul bărbatului a fost unul de succes și a fost declarat vindecat în noiembrie 2019. După ce și-a terminat tratamentul, și-a întâlnit iubita, Indre, în vârstă de 31 de ani. Acum, Andrew îndeamnă pe oricine cu simptome neobișnuite sau ciudate să nu-și asume riscuri și să meargă la un consult cât de repede cu putinţă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 25 de ani, bolnav de cancer, credea că oboseala şi iritaţiile pielii sunt cauzate de mahmureală, în UK: ''A fost un șoc. Continuam să tremur''