Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 26 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6, sub privirile elevilor de la o şcoală din apropiere. Românul era stabilit de câţiva ani în Italia

Un tânăr de naţionalitate română, în vârstă de 26 de ani, care era stabilit în Italia şi-a pus capăt zilelor, aruncându-se de la etajul şase al blocului în care locuia.

Ovidiu Cojocaru
de Ovidiu Cojocaru

la 18.03.2022, 09:52

Românul era stabilit de câţiva ani în Italia
Românul era stabilit de câţiva ani în Italia - Shutterstock - foto ilustrativ

Tragicul eveniment a avut loc joi după-amiaza, în jurul orei 15:30, în localittea italiană Artena. Din primele informaţii, locul unde a avut loc tragedia se află în apropierea unei şcoli. La momentul respectiv, mai mulţi părinţi şi elevi se aflau în locaţia respectivă. Martorii spun că bărbatul s-a aruncat în gol de la balconul apartamentului său, situat la etajul şase, potrivit RomaToday.

Românul nu ar fi murit pe loc, în urma impactului cu cimentul. Ambulanţa a fost chemată de urgenţă, iar la faţa locului a intervenit şi un elicopter medical. Corpul bărbatului a cedat însă înainte de sosirea salvatorilor, care nu au putut decât să declare decesul în momentul sosirii la locul tragediei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 26 de ani s-a aruncat în gol de la etajul 6, sub privirile elevilor de la o şcoală din apropiere. Românul era stabilit de câţiva ani în Italia