Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 27 de ani a murit după ce şarpele său de companie i s-a înfăşurat în jurul gâtului. Reptila de 5 metri şi jumătate, omorâtă de poliţişti

Incident şocant într-un oraş din Pennsylvania. Un tânăr de 27 de ani a sfârşit asfixiat după ce şarpele său de companie i s-a înfăşurat în jurul gâtului. Autorităţile au fost nevoite să omoare reptila pentru a-l putea elibera din strânsoare.

de Redactia Observator

la 26.07.2022, 12:29

Boa contrictor
Un tânăr de 27 de ani a murit după ce şarpele său de companie i s-a înfăşurat în jurul gâtului - Shutterstock

Un bărbat din Pennsylvania a murit după ce șarpele său de companie de 5 metri şi jumătate s-a înfășurat în jurul gâtului lui, cu câteva zile în urmă. Autorităţile au fost nevoite să împuşte mortal reptila pentru a putea elibera bărbatul.

Tânărul avea un şarpe de 5 metri şi jumătate ca animal de companie

Elliot Senseman, în vârstă de 27 de ani, din comuna Upper Macungie, a murit la Spitalul Lehigh Valley duminică, la patru zile după atac, au spus oficialii.

Un şarpe din specia boa constrictor și-a înfășurat corpul „în jurul gâtului domnului Senseman, provocând astfel leziuni anoxice ale creierului” și o „lipsă totală de oxigen a creierului”, potrivit unei declarații a Biroului legist din Lehigh, relatează Today.

Pe acelaşi subiect

Ofițerii de poliție din Upper Macungie Township au fost trimiși miercuri la 2:12 p.m. ET la adresă, după un apel de urgneţă care anunţa „un bărbat în stop cardiac cu un șarpe înfășurat în jurul gâtului”, potrivit unui comunicat al departamentului.

Când au ajuns polițiștii, l-au găsit pe bărbatîn stare inconştientă pe podea, cu şarpele de mai bine de 5 metri înfăşurat în jurul gâtului său. În ciuda dimensiunii masive a reptilei, un ofiţer a reuşit să o împuşte în cap fără să rănească bărbatul. Victima a fost apoi eliberată şi transportată la spital în stare critică.

Din nefericire, la patru zile de la atac, bărbatul a murit.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 27 de ani a murit după ce şarpele său de companie i s-a înfăşurat în jurul gâtului. Reptila de 5 metri şi jumătate, omorâtă de poliţişti