Antena Meniu Search
x

Video Panică la Galaţi: Localnicii au dat peste un şarpe de doi metri care se afla chiar în apropierea spitalului

Momente de panică la doar câţiva metri de Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Un şarpe lung de 2 metri a fost văzut de în faţa unei farmacii. Alarmaţi, oamenii au sunat imediat la 112. 

de Cristina Dimulescu

la 21.06.2022, 15:05

Vezi și

Incidentul s-a petrecut marţi după amiză în cartierul Micro 18, din Galaţi.

În urma apelului la 112, la faţa locului au sosit poliţiştii, care au izolat zona, pentru ca trecătorii să nu se apropie de reptilă. 

Reptila a fost capturată şi eliberată pe malul râului Siret 

În momentul în care au sosit jandarmii, aceştia au constatat că șarpele era agitat, iar pentru capturarea lui au folosit un clește special. Reptila a fost îndepărtată de la fața locului și eliberată în mediul natural, în zona împădurită situată pe malul râului Siret. 

Se pare că fenomenul e din ce în ce mai frecvent în România. Săptămâna trecută, la Spitalul Orăşenesc din Balş, un şarpe a fost filmat de un pacient cum se plimba nestingherit chiar în sala de mese a spitalului, asta după ce ar fi intrat printr-o fereastră lăsată deschisă. 

Specialiştii recomandă cetăţenilor să nu încerce să se apropie de reptile sau să le ridice singuri și să solicite imediat sprijinul la 112.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Panică la Galaţi: Localnicii au dat peste un şarpe de doi metri care se afla chiar în apropierea spitalului