Antena Meniu Search
x

Un tânăr de 27 de ani și-a bătut cu brutalitate tatăl, în Anglia. Băiatul avea probleme cu alcoolul şi a spus poliţiei că bărbatul "merita injecţia letală"

Un fiu i-a spus tatălui său că „îl va bate până când își va pierde cunoștința”, înainte de a-l lăsa inconștient, iar ulterior le-a spus polițiștilor că tatăl său ar trebui să primească injecția letală.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 17:32

Băiatul avea probleme cu alcoolul şi a spus poliţiei că bărbatul "merita injecţia letală"
Un tânăr de 27 de ani și-a bătut cu brutalitate tatăl, în Anglia - Shutterstock

Derrion Adams, 27 de ani, și-a bătut tatăl în mod brutal, după ce acesta l-a sfătuit pe tânăr să apeleze la un ajutor specializat, pentru problemele de sănătate mintală pe care acesta le avea. Derrion se afla în mașină cu tatăl său, în timp ce cei doi erau pe drum să ia ceva de mâncare, relatează Mirror.

Apoi, după sfatul dat de tatăl său, inculpatul a devenit amenințător și i-a spus acestuia „așteaptă până terminăm aici, o să te bat până uiți cine ești. Acasă, în timpul incidentului din 3 ianuarie, Derrion a început să-și bată tatăl, lovindu-l cu pumnii și cu picioarele. Victima a crezut că fiul său i-a pus un analgezic puternic în cafea, după ce acesta a început să nu mai vadă cum trebuie și nu mai putea vorbi. Victima a ieșit apoi afară să cheme poliția, deoarece îi era teamă că este „într-un real pericol.

Un al doilea atac a fost apoi surprins de camerele de supraveghere, în timp ce băiatul și-a lovit tatăl, în mod repetat în afara casei.

Agresorul avea probeme cu alcoolul 

Pe acelaşi subiect

Victima a plecat apoi să încerce să primească ajutor înainte de a se duce de unul singur la spital. El a spus că fiul său suferă de probleme grave de sănătate mintală și crede că fiul său „în cele din urmă îl va ucide”.

Încet, încep să accept și să înțeleg ceea ce s-a întâmplat. Sper că va putea obține sprijinul de care are nevoie pentru a-și restabili viața”, a declarat tatăl.

Atunci când a fost intervievat, inculpatul a dat vina pe tatăl său și a susținut că acesta l-a provocat, spunând poliției că tatăl său ar trebui să fie injectat letal”.

„Inculpatul este dependent de alcool de mulți ani. El a avut întotdeauna o relație dificilă cu tatăl său. Inculpatul mi-a spus că tatăl lui era beat, dacă este așa, poate că este doar mai vulnerabil. Resping complet explicația inculpatului cum că tatăl său ar fi vinovat”, a declarat judecătorul, Jonathan Gosling.

Adams a pledat vinovat pentru agresiune cauzată de vătămare corporală. Judecătorul Gosling i-a pronunțat o pedeapsă de 16 luni de închisoare, din care va executa jumătate, împreună cu un ordin de restricție de cinci ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Un tânăr de 27 de ani și-a bătut cu brutalitate tatăl, în Anglia. Băiatul avea probleme cu alcoolul şi a spus poliţiei că bărbatul "merita injecţia letală"