Antena Meniu Search
x

Un tânăr tată a sfârşit pe caldarâm, după ce a căzut de la balconul unui hostel. Australianul încerca să-și recupereze telefonul

Misterul înconjoară moartea unui tânăr tată care a căzut în mod tragic de pe balconul unui popular hostel. Rashonn Armstrong-Reilly, în vârstă de 20 de ani, s-a prăbuşit în gol, duminică, de la etajul cinci. Tragedia a avut loc Brisbane, Australia, anchetatorii bănuind că bărbatul încerca în acel moment să-și recupereze telefonul. 

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 11:18

Un tânăr tată a sfârşit pe caldarâm, după ce a căzut de la balconul unui hostel
Un tânăr tată a sfârşit pe caldarâm, după ce a căzut de la balconul unui hostel - GoFundMe

Ultima postare pe Facebook a talentatului artist a fost cu nouă zile mai devreme. Este vorba despre o fotografie cu el ținându-l în brațe pe fiul său, Zarrakai, în vârstă de 16 luni. Poliția și paramedicii au fost chemați la hostelul Edward Street în jurul orei 21.20 duminică, dar bărbatul nu a mai putut fi salvat şi a murit la fața locului. 

Tatăl încerca să-și recupereze telefonul

Partenera sa este îngenuncheată de durere: ''Amintirile nu vor fi uitate. Mi-e dor de tine, Shonny''.  Tatăl îndrăgostit, care a fost amintit ca fiind un ''butoaie de râsete'', cu o inimă uriașă, a studiat la Cloncurry State School, înainte de a se muta la Chinchilla.

O pagină de strângere de fonduri a fost creată de familie pentru a cere sprijin cu cheltuielile de înmormântare, dar nu numai. ''Familia lui este complet devastată. Banii strânși vor ajuta la acoperirea costurilor de înmormântare. Orice ajutor, indiferent cât de mare sau mic, va fi foarte apreciat!'', a scris mătușa lui, Nikita Bunter, pe reţelele de socializare. 

Unii dintre prietenii lui Armstrong-Reilly au apelat la diversele platforme pentru a-și exprima durerea cauzată de moartea lui subită. Prietena sa, Jennifer Hetherington, a postat pe Facebook că acesta a fost ''cel mai talentat și mai cald bărbat''. O altă persoană apropiată, Sarah Feekings, a scris despre inima lui mare. 

Moartea tânărului tată este tratată ca un accident de către poliție. Medicul legist va întocmi un raport, pentru a exclude orice fel de posibilitate cum că la mijloc ar fi fost o mână criminală, notează Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tânăr tată a sfârşit pe caldarâm, după ce a căzut de la balconul unui hostel. Australianul încerca să-și recupereze telefonul