Antena Meniu Search
x

Un tată a leşinat în maşină, în faţa copiilor săi. Trei zile mai târziu s-a trezit în spital şi a aflat că cei mici i-au salvat viaţa

Momente dramatice pentru o întreagă familie, după ce un tată a leşinat în maşină, în faţa fiului şi fiicei sale. S-a trezit trei zile mai târziu pe patul de spital şi a aflat că cei doi copii ai săi i-au salvat viaţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 06.06.2022, 18:15

Stuart Waters, în vârstă de 48 de ani, se afla în mașină cu cei doi copii ai săi când i s-a făcut rău. S-a trezit trei zile mai târziu pe un pat de spital şi a aflat că i-a fost salvată viaţa de fiul, Jude, de 7 ani şi fiica sa, Sadie, de 10 ani, relatează Mirror. Micuţii au fost numiţi eroi de poliţie, după ce au acţionat rapid în momentul în care tatăl lor a făcut stop cardiac.

Primul lucru pe care l-am aflat despre asta a fost la spital, trei zile mai târziu.Am fost la antrenamente de fotbal, ne-am întors cu mașina, ne-am oprit în afara casei pregătindu-ne să ne intrăm în casă şi apoi mi s-a tăiat filmul. Fusesem la muncă în acea zi, nu mă simțeam rău sau altceva”, a povestit bărbatul.

Sadie și fratele ei au desfăcut centura de siguranță tatălui lor de îndată ce și-au dat seama că are probleme și au fugit în casă pentru a cere ajutor.

Uşa era încuiată aşa că am tot bătut în ea şi apoi mama a coborât de la duş”, a povestit fetiţa.

Pe acelaşi subiect

Mândra mamă, Leanne, în vârstă de 38 de ani, a spus: „Am crezut că se prosteau la început. Strigau: «E ceva în neregulă cu tati». Nu respira și am intrat în panică. Am ţipat şi am încercat să obțin ajutor, au ieșit mulți oameni.”

Vecinii au acordat ajutor până la sosirea ambulanţei

Două femei i-au acordat primul ajutor şi i-au făcut manevrele de resuscitare lui Stuart până la sosirea paramedicilor, după incidentul din martie. A fost dus de urgență la spital și acum se recuperează acasă, în Pembury, Kent, după o operație.

Stuart, care nu mai poate lucra ca șofer de HGV, a spus: „Nu m-am gândit niciodată că mi se va întâmpla asta. A fost un șoc major, major.”

Sgt Joe Breen de la Kent Police le-a oferit lui Sadie și Jude un certificat valid pentru şcoala de prim ajutor, după gestul lor remarcabil.

„Sadie și Jude au salvat în cele din urmă viața tatălui lor în timpul a ceea ce a fost în mod clar un eveniment extrem de devastator. Personalul medical a spus că fără acțiunile lor incredibil de rapide, probabil că ar fi fost un rezultat diferit”, a declarat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Un tată a leşinat în maşină, în faţa copiilor săi. Trei zile mai târziu s-a trezit în spital şi a aflat că cei mici i-au salvat viaţa