Antena Meniu Search
x

Un fotbalist grec de 21 de ani s-a prăbuşit pe teren, răpus de un stop cardiac. Ambulanţa a ajuns după 20 de minute

Un fotbalist grec s-a prăbuşit mort pe teren, la doar 21 de ani, în mijlocul unui meci disputat pe Stadionul Municipal din Atena. Alexandros Lampis a suferit un stop cardiac, iar în apropiere nu se afla niciun defibrilator sau vreo ambulanţă.

de Redactia Observator

la 03.02.2022, 11:58

Alexandros Lampis a murit pe teren, la 21 de ani
Alexandros Lampis a murit pe teren, la 21 de ani - Twitter

Alexandros Lampis, un fotbalist grec în vârstă de 21 de ani, a murit miercuri în timp ce juca pentru echipa locală Ilioupoli. Acesta şi-a dat viaţa pe teren, la propriu, la 5 minute de la fluierul de început al partidei, relatează Daily Mail. Tânărul s-a prăbuşit, răpus de un stop cardiac, iar echipajele medicale au ajuns la faţa locului abia 20 de minute mai târziu. În apropierea stadionului nu se afla niciun defibrilator.

Mesajul coechipierilor jucătorului grec

Reprezentanţii echipei Ilioupoli deplâng moartea colegului lor, pe site-ul oficial: "Aleko al nostru, prietenul şi fratele nostru, ne-ai părăsit atât de nedrept! Întreaga echipă şi tot oraşul sunt în doliu. nu putem descrie în cuvinte ... Doar o durere de nesuportat şi un nod în stomac."

Incidentul, asemănător cu cazul Eriksen de la EURO 2020

Incidentul aminteşte de tragedia la care a fost martoră o lume întreagă, în timpul campionatului Euro 2020. Jucătorul danez Christian Eriksen a suferit un stop cardiac, prăbuşindu-se pe teren. Acesta a fost mai norocos şi, cu toate că a avut nevoie de minute în şir de manevre de resuscitare, în luna decembrie şi-a reluat antrenamentele, la 173 de zile după incidentul de pe Stadionul Parken.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Sport » Un fotbalist grec de 21 de ani s-a prăbuşit pe teren, răpus de un stop cardiac. Ambulanţa a ajuns după 20 de minute