Antena Meniu Search
x

Un tată diabolic şi-a ucis copiii ca să-şi salveze relaţia eşuată. Şase ani mai târziu, o ucidea şi pe noua sa iubită, în Anglia

Un tată diaboloc, în vârstă de 30 de ani, și-a ucis fiul și fiica în încercarea disperată de a-și salva relația eșuată. Totodată, obişnuia să îşi îmbolnăvească copiii de fiecare dată când partenera sa ameninţa că va pleca.

de Monica Palade

la 01.12.2021, 09:40

Jordan Monaghan este acuzat că şi-a sufocat fiica, Ruby, şi pe fiul său, Logan. Şase ani mai târziu, în 2019, bărbatul lovea din nou şi o ucidea pe noua sa iubită de la vremea respectivă-. Monaghan a negat trei capete de acuzare de crimă, două de tentativă de omor și două de cruzime față de un copil, toate având loc între ianuarie 2013 și octombrie 2019.

La audierile de la tribunal s-a spus că Jordan Monaghan și-a sufocat fiica, Ruby, în vârstă de 24 de zile, în ziua de Anul Nou, 2013, cu opt luni înainte de a-și sufoca și fiul, Logan, în vârstă de 21 de luni.

Şi-a ucis copiii şi iubita

Şase ani mai tâziu, bărbatul este acuzat că a ucis-o pe iubita sa, Evie Adams, în vârstă de 23 de ani, dându-i o supradoză de tramadol și diazepam.

Pe acelaşi subiect

Procurorul de caz a spus la audieri că, de fiecare dată când Laura Gray, mama copiilor, ameninţa că va pleca, Monaghan îşi îmbolnăvea copiii, astfel încât să se creeze o situație în care femeia s-ar simți obligată să rămână.

Întrebat cât de importantă era relaţia Laura Gray, Monaghan a declarat în timpul procesului de la Preston Crown Court: „Da, într-o oarecare măsură. Nu mai importantă decât copiii mei”. Procurorul a mai susţinut că Monaghan a fost „remarcabil” de calm în timpul tuturor apelurilor către serviciile medicale. „Eram normal, da. Eram îngrijorat, dar normal.

În timpul audierilor s-a mai spus că atunci când Ruby a murit în ziua de Anul Nou 2013, Monaghan a fost singur cu fiica lui timp de trei săptămâni. Fratele lui Ruby, Logan, a murit opt luni mai târziu, pe 17 august. Curtea a auzit anterior că mama și-a găsit fiul mort în căruciorul său, după ce Monaghan l-a luat la înot.

La începutul audierilor, juriul a fost informat că Evie Adams, despre care acuzarea spune că a fost ucisă de Monaghan, i-ar fi trimis un mesaj prin care amenința că se va sinucide. „Jordan, chiar nu vreau să mai fiu aici. Am luat niște medicamente și nu vreau ajutor”.

Acuzarea spune că Monaghan a cumpărat de pe piața neagră medicamentele eliberate pe bază de rețetă Tramadol și Diazepam și i le-a pus în mâncare „pe ascuns fără acordul sau știrea ei”. „Credeam că a luat niște droguri, așa că m-am dus și am vorbit cu ea. Am întrebat-o de ce a luat droguri și a spus că nu a luat nimic. Am întrebat-o de ce a trimis mesajul și a spus că a avut o zi proastă. Am întrebat-o dacă are de gând să ia ceva și ea a spus „nu”, s-a apărat bărbatul în instanţă. Procesul continuă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Mapamond » Un tată diabolic şi-a ucis copiii ca să-şi salveze relaţia eşuată. Şase ani mai târziu, o ucidea şi pe noua sa iubită, în Anglia