Antena Meniu Search
x

Un tată din UK, în şoc, după ce a realizat că a avut o aventură cu iubitul fiicei sale. "Fiica mea mi l-a prezentat sub un nume diferit"

Imaginaţi-vă şocul unui tată când află că iubitul fiicei sale este bărbatul cu care a avut o aventură în trecut. Tatăl şi-a împărtăşit povestea pe social media şi a cerut sfatul internauţilor cu privire la ce ar trebui să facă într-o astfel de situaţie.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 18:38

Un tată din UK, în şoc, după ce a realizat că a avut o aventură cu iubitul fiicei sale. "Fiica mea mi l-a prezentat sub un nume diferit"
Un tată din UK, în şoc, după ce a realizat că a avut o aventură cu iubitul fiicei sale. "Fiica mea mi l-a prezentat sub un nume diferit" - Profimedia

Bărbatul, în vârstă de 42 de ani, a fost căsătorit pentru ani buni cu mama copilului său. După divorţ, a început să exploreze şi să-şi pună întrebări cu privire la adevărata sa orientare sexuală, realizând că este, de fapt, bisexual, relatează The Mirror.

Bărbatul l-a cunoscut pe o aplicaţie de dating

Îmbrăţişându-şi noua orientare, bărbatul şi-a făcut cont pe o aplicaţie de dating. Aici l-a întâlnit pe Nathan, un tânăr în vârstă de 24 de ani. După ce au ieşit la o întâlnire, cei doi au ajuns acasă la bărbatul de 42 de ani, unde au avut o aventură, fără să mai ţină legătura după aceea.

Un an mai târziu, fiica sa îi dă vestea că are un iubit pe care l-a întâlnit printr-un prieten comun.

Pe acelaşi subiect

"Deja mama şi bunica fiicei mele îl întâlniseră, aşa că am vrut să aflu şi eu cine este cel cu care se vede. Aşa că am stabilit să ieşim la restaurant. Deja îmi pregătisem un întreg repertoriu de glume pentru a întreţine atmosfera. S-a dovedit că situaţia a fost mai amuzantă decât orice glumă aş fi putut face."

"Mi-am dat seama instant că el este băiatul cu care avusesem o aventură"

"Când au intrat în restaurant, mi-am dat seama instant că el este băiatul cu care avusesem o aventură. Fiica mea mi l-a prezentat sub un nume diferit. Nu cred că-şi ascunde identitatea pentru că este un lucru foarte comun să foloseşti un nume fals pe aplicaţiile de dating. Nu ştiu sigur dacă m-a recunoscut, dar tind să cred că da.

Nu mi-am dat seama dacă era emoţionat că îl întâlnea pe tatăl iubitei sale sau pentru că şi-a dat seama cine eram. Prânzul a continuat normal şi am vorbit despre alte subiecte. În afară de aventura noastră."

Bărbatul a încheiat postarea, mărturisind că nu ştie dacă să-i spună sau nu fiicei sale despre faptul că e bisexual. Aş vrea să-i dau vestea de ceva vreme, dar este o situaţie dificilă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Un tată din UK, în şoc, după ce a realizat că a avut o aventură cu iubitul fiicei sale. "Fiica mea mi l-a prezentat sub un nume diferit"