Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată răpus de durere şi-a pus capăt zilelor, după ce fiica sa a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier, în Turcia

Un tată şi-a pus capăt zilelor, nemaisuportând durerea după pierderea fiicei sale. Tânăra de 29 de ani a murit în urma unei operaţii de lifting fesier executată prost în Turcia, în 2018.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 14.07.2022, 15:55

Craig Cambridge, în vârstă de 51 de ani, a căzut într-o depresie cruntă după ce fiica sa, Leah, şi-a pierdut viaţa în urma unei operaţii greşite pentru liftind de fese, făcută în Izmir, Turcia, în 2018. Nemaisuportând durerea pierderii copilei sale, bărbatul a decis să-şi pună capăt zilelor.

Ar fi sunat doctorii de 3 ori în ziua în care s-a sinucis, dar nu i-a răspuns nimeni

A fost găsit mort în casa lui din Leeds. Din primele informaţii obţinute de anchetatori, se pare că tatăl nu a reuşit niciodată să treacă peste moartea îngrozitoare a lui Leah. Ar fi sunat doctorii de 3 ori în ziua în care s-a sinucis, dar nu i-a răspuns nimeni pentru că era o sărbătoare legală.

În urma unei investigaţii asupra decesului, medicul legist senior Kevin McLoughlin a spus că va contacta chirurgul care a greșit operația lui Leah. Ar fi murit de o embolie pulmonară după ce Dr Ali Uckan i-a injectat accidental grăsime în vene. Leah a avut trei atacuri de cord pe masa de operație.

Pe acelaşi subiect

Craig s-a luptat cu dependența de alcool și depresia după moartea tragică a fiicei sale. Pe 5 aprilie 2021, partenerul lui Chelsea, altă fiică a acestuia, l-a găsit mort în pod. Trecuseră aproape trei ani, dar durerea l-a împins spre gestul teribil.

McLoughlin, detectivul care a condus anchetele pentru tată și fiică, a spus că vrea să-l informeze personal pe doctorul Ali Uckan despre daunele provocate de operația sa. „În mod normal, sunt destul de detașat și dur la inimă în privința anchetelor, dar când am văzut că o altă tragedie s-a întâmplat cu familia voastră, m-am simțit destul de rănit personal. După ce am condus ancheta despre Leah acești ani în urmă, am fost supărat că chirurgul din Turcia a fost lăsat liber. Îmi propun să trimit raportul chirurgului pentru a-l face conștient de repercusiunile faptei sale. Intenționez să-l trimit autorităților medicale din Turcia pentru a-i face conștienți de modul în care se manifestă o tragedie ani mai târziu. Îmi pare îngrozitor de rău pentru familie”, a declarat McLoughlin, potrivit Mirror.

A lăsat scrisori de adio pentru celelalte două fiice ale sale

Chelsea și iubitul ei au mers să-l vadă pe 5 aprilie 2021, dar când nu au reușit să intre pe uşă, partenerul acesteia a urcat pe o fereastră. Atunci a găsit cadavrul bărbatului și a chemat paramedicii. Craig a fost declarat mort în mod tragic la 19:50 în acea seară. Le lăsase scrisori de adio ambelor fiice, Chelsea şi Hayley.

Avea o istorie îndelungată de depresie şi anxietate, probleme care se agravaseră mult după moartea lui Leah. A luat medicamente, dar a apelat la alcool şi în ultima vreme se afla sub îngrijirea unei echipe medicale de sănătate medicală cu care trebuia să fie destul de des în contact.

Polițiștii au mai constatat că în dimineața în care și-a luat viața a încercat să sune de trei ori medicii, dar nu i-a răspuns nimeni pentru că era o sărbătoare legală. Detectivul McLoughlin l-a calificat pe chirurg drept „laș” în 2019 pentru că nu a răspuns la întrebările familiei sale. Medicul legist a spus că i-a scris medicului de opt ori de atunci pentru a-i cere să depună mărturie în ancheta privind moartea lui Craig, dar nu a primit niciun răspuns.

Mă bazez pe patolog pentru cauza morții, care în acest caz este suspendată. A fost o sinucidere atribuită în parte decesului fiicei sale, care a murit în timpul unei intervenții chirurgicale în Turcia”, a conchis detectivul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Un tată răpus de durere şi-a pus capăt zilelor, după ce fiica sa a murit în timpul unei operaţii pentru lifting fesier, în Turcia