Antena Meniu Search
x

Un tată și o fetiță de 10 ani au murit într-un incendiu devastator, cu doar o săptămână înainte ca bărbatul să se însoare cu mama copilei, în Australia

Sfârșit tragic pentru un tată și pentru o fetiță de 10 ani. Cei doi au murit într-un incendiu care a curpins casa în care locuiau, cu doar o săptămână înainte ca bărbatul să se căsătorească cu mama copilei.

de Monica Palade

la 22.12.2022, 19:13

Cadavrele lui Todd Mooney, în vârstă de 54 de ani, și ale fiicei sale, Kirra, în vârstă de 10 ani, au fost găsite după ce un incendiu puternic a distrus o magazie în Queensland.

Urma să se căsătorească

Focul a durat șapte ore. Inspectorul de poliție din Queensland, Gary Pettiford, a declarat că Todd Mooney și logodnica sa, Bec Hansen, urmau să se căsătorească chiar pe proprietatea care a luat foc, săptămâna viitoare, scrie news.com.au.

„Ceea ce este și mai tragic este că bărbatul și femeia adultă urmau să se căsătorească miercurea viitoare. De fapt, se căsătoreau chiar pe proprietate”.

Pe acelaşi subiect

Inspectorul Pettiford a adăugat că doamna Hansen era la serviciu când a aflat ce s-a întâmplat. „A fost chemată acasă după descoperirea macabră”, a spus el.

Ofițerul de poliție a adăugat că magazia era un loc în care bărbatul se retrăgea, cu o masă de biliard și un bar. Poliția încă tratează locul ca pe o scenă a crimei, dar inspectorul Pettiford a spus că „asta nu înseamnă că s-a întâmplat și altceva neplăcut”.

Se preconizează că ancheta va dura două sau trei zile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un tată și o fetiță de 10 ani au murit într-un incendiu devastator, cu doar o săptămână înainte ca bărbatul să se însoare cu mama copilei, în Australia