Antena Meniu Search
x

Un tată şi-a ucis copii de doi ani, respectiv 10 luni, din cauza teoriilor conspirative. Bărbatul din SUA credea că vor deveni monştri

Un tată şi-a ucis cei doi copii, o fiică de 10 luni şi un băiat de doi ani, din cauza teorilor conspirative QAnon şi “ADN şarpelului”.

de Monica Palade

la 12.08.2021, 20:09

Un tată şi-a ucis copii de doi ani, respectiv 10 luni, din cauza teoriilor conspitative. Bărbatul din SUA credea că vor deveni monştri - captura video NBC

Crimele au avut loc în Mexic, iar autorităţile spun că Matthew Taylor Coleman, din California, a mărturisit că și-a ucis cei doi copii pentru că era convins că vor „deveni monștri”.

Bărbatul, un proprietar al unei școli de surf din California, este un adept al teoriilor conspirative QAnon și Illuminati, şi credea că "trebuie să-i omoare” pe copiii săi pentru a salva omenirea.

Şi-a recunoscut crima

Matthew Taylor Coleman, 40 de ani, a fost acuzat miercuri de uciderea celor doi copii. Tatăl şi-a recunoscut crima şi a mărturisit că a folosit un pistol de pescuit cu suliță pentru a-i înjunghia. Potrivit raportului, bărbatul le-a spus că era convins că aceştia vor deveni monştri şi că soţia sa le-a transmis „ADN şarpelui”.

Pe acelaşi subiect

Soţia lui a contactat poliţia din Santa Barbara, după ce partenerul său de viaţă a luat copii, sâmbătă, fără să-i spună unde îi duce. A devenit îngrijorată în momentul în care el nu i-a răspuns la mesaje. Raportul de dispariţie a fost depus duminică, iar ofițerii i-au cerut femeii să folosească funcția Apple Find My iPhone pentru a vedea dacă îl pot găsi pe Coleman. Programul a arătat ultima locație a lui Coleman în Rosarito, Mexic.

Urme de sânge în maşină

Poliția a alertat FBI cu privire la anchetă, deoarece a devenit un caz suspect de răpire. Coleman a fost reținut luni, la reintrarea în SUA, unde agenții nu i-au văzut copiii și au găsit urme de sânge în vehicul, au spus autoritățile.

Plângerea susține că Coleman a mărturisit uciderea la audierea de luni și a oferit autorităților locul unde a aruncat arma crimei, dar şi a hainelor pline de sânge. El a identificat, de asemenea, două corpuri recuperate de autoritățile mexicane ca fiind ale copiilor săi.

Un judecător a ordonat ca Coleman să fie reținut fără cauţiune, miercuri, și a programat reaudierea sa pentru 31 august. Potrivit raportului, Coleman a spus că știe că ceea ce a făcut este greșit, dar că „este singura cale de acțiune care va salva lumea”.

„ADN-ul șarpelui” este probabil o referință la teoria conspirației „poporului șopârlă”, care pretinde în mod fals că extratereștrii reptilieni conduc în secret lumea și au preluat funcții importante în guvern, bancă și Hollywood.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Mapamond » Un tată şi-a ucis copii de doi ani, respectiv 10 luni, din cauza teoriilor conspirative. Bărbatul din SUA credea că vor deveni monştri