Antena Meniu Search
x

Caz tulburător în Gorj: Un bărbat şi-a ucis mama, după ce ar fi lovit-o în cap cu un topor

Un bărbat din Gorj este bănuit că şi-ar fi ucis mama, după ce i-a dat cu un topor în cap. Crima ar fi avut loc în cursul nopţii de luni, în satul Valea Mare, comuna Runcu.

de Redactia Observator

la 10.08.2021, 13:54

Vezi și

Bărbatul suspectat este cunoscut că ar avea ceva afecţiuni psihice şi ar fi consumat şi alcool în repetate rânduri, după cum informează reporterului Observator Alin Stan. Tânărul a încercat uterior să scape de cadavrul acesteia. Se pare că bărbatul se afla sub tratament în momentul comiterii crimei, după ce familia a decis să-l externeze şi să-l ia acasă.

Autorităţile au fost anunţate, marţi, în jurul orei 6.45 despre crimă. Din primele cercetări, cei doi s-ar fi certat, când înfuriat bărbatul de 30 de ani ar fi luat toporul şi şi-a ucis mama.

Criminal cu probleme psihice

Crima a avut loc în afara casei, în care suspectul mai locuia cu tatăl şi cu un frate. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic pentru femeie. 

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. Deocamdată, procurorii nu au oferit informaţii din anchetă, fiind efectuate cercetări la faţa locului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri sociale » Caz tulburător în Gorj: Un bărbat şi-a ucis mama, după ce ar fi lovit-o în cap cu un topor