Antena Meniu Search
x

Video Criminalul de la Runcu și-a ucis mama cu toporul de față cu tatăl și fratele mai mic. Un vecin l-a surprins când voia să ascundă cadavrul

Crimă înfiorătoare în Gorj. Un bărbat şi-a omorât mama cu un topor şi a încercat să îi abandoneze trupul. Băutura, dar şi nişte probleme psihice mai vechi, l-au adus aici. Bărbatul a fost dus la un control psihiatric în urmă cu două luni, dar medicii au considerat că nu este un pericol. Aşa că i-au dat drumul acasă.

Alin Stan
de Alin Stan

la 10.08.2021, 20:10

Vezi și

Conflictul între cei doi ar fi început după miezul nopţii. Sătulă să fie singura care aduce bani în casă, femeia de 53 de ani i-ar fi reproşat fiului că nu munceşte şi îşi petrece toată ziua la cârciumă. Cearta a escaladat rapid. Bărbatul de 31 de ani, băut bine, şi-a pierdut minţile şi nu s-a mai putut controla. S-a năpustit asupra mamei cu un topor şi a lovit-o fără milă. Femeia n-a avut nicio şansă, a murit pe loc.

Un vecin l-a văzut cum încerca să ascundă cadavrul mamei sale

Fără vreo remuşcare, cel care i-a devenit călău mamei a vrut să îi ascundă cadavrul. A târât-o în curte, apoi s-a oprit în faţa casei. Un vecin l-a văzut şi a sunat imediat la poliţie.

Vecină: ”A venit mama la mine, nu mai ştiu ora exactă şi era cu vecinul de aici de peste drum şi i-am dat telefonul să sune la poliţie”.

Pe acelaşi subiect

Martori la nenorocire au fost chiar tatăl şi fratele mai mic. Însă, niciunul nu a putut sări în ajutorul femeii. Fratele are un handicap, iar tatăl este bolnav la pat, aproape orb.

Bărbatul transformat în criminal are un istoric plin de agresiuni

În urmă cu două luni, după o criză de furie, un vecin l-ar fi dus la un control psihiatric. Vecină: ”El are un handicap de mic copil şi nu trebuia să mai bea”. Însă, medicii au considerat că nu este un pericol să fie în libertate şi l-au lăsat acasă.

Cristina Ciobanu, procuror în cadrul Parchetului de pe Lângă Tribunalul Gorj: ”Nu există acte medicale care să rezulte că ar fi cunoscut cu astfel de afecţiuni, doar consum excesiv şi cronic de alcool”.

În faţa poliţiştilor, bărbatul nu a recunoscut crima.

Elvis Belgiu, avocatul baiatului: ”Nu recunoaște nimic, a fost propusă arestarea pentru 24 de ore”

Acum, anchetatorii trebuie să stabilească dacă a avut sau nu discernământ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Criminalul de la Runcu și-a ucis mama cu toporul de față cu tatăl și fratele mai mic. Un vecin l-a surprins când voia să ascundă cadavrul