Antena Meniu Search
x

Un turist şi un chelner s-au înjunghiat reciproc, după o altercaţie izbucnită de la nota de plată, în Palma de Mallorca

Un incident izbucnit între un turist britanic şi un chelner, în Palma de Mallorca (Spania), s-a încheiat cu vărsare de sânge, cei doi bărbaţi înjunghiindu-se reciproc.

de Redactia Observator

la 26.08.2021, 17:54

Turistul a ajuns în stare gravă la un spital din Palma de Mallorca
Turistul a ajuns în stare gravă la un spital din Palma de Mallorca - Solarpix via Metro Online
  • Turistul a fost înjunghiat în abdomen şi în picioare.

Incidentul s-a petrecut miercuri seara, când turistul şi soţia lui au decis să ia masa în oraş şi au mers la restaurantul cu pricina. Conform Metro Online, spiritele au degenerat în momentul în care chelnerul le-a adus celor doi nota de plată.

Nemulţumit de costul ridicat al fripturii consumate de soţia lui, turistul a sărit la ceartă, reproşându-i chelnerului că a umflat nota de plată. Cei doi bărbaţi şi-au aruncat vorbe grele, iar de aici până la bătaie a fost doar un pas.

Turistul a fost înjunghiat în abdomen şi în picioare

Cei doi bărbaţi s-au luat la trântă, iar în conflict a fost utilizat şi un cuţit. Mai şifonat a ieşit turistul, care a suferit răni grave la nivelul abdomenului şi la nivelul picioarelor. Rănile căpătate l-au făcut pe turistul britanic să sângereze abundent, astfel că pronosticul medicilor rămâne unul rezervat.

În schimb, chelnerul a suferit şi el mai multe răni, însă acestea sunt superficiale, astfel că nu-i pun viaţa chelnerului în pericol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Un turist şi un chelner s-au înjunghiat reciproc, după o altercaţie izbucnită de la nota de plată, în Palma de Mallorca