Antena Meniu Search
x

Video Un urs flămând s-a "autoservit" cu 60 de brioşe, după ce a intrat în garajul unei cofetării din SUA. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere

Un urs negru flămând a intrat în garajul unei brutării din Connecticut, a speriat câțiva angajați și a mâncat 60 de prăjituri înainte de a pleca. Nicio persoană nu a fost rănită dar animalul a dispărut până la sosirea autorităţilor.

de Aura Trif

la 27.05.2023, 20:42

Vezi și

Lucrătorii de la Taste by Spellbound din orașul Avon încărcau prăjituri într-o dubă pentru livrare miercuri, când ursul a apărut. În Connecticut trăiesc între 1.000 și 1.200 de urși negri, spune agenția de mediu de stat, relatează The Guardian.

Proprietarul brutăriei, Miriam Stephens, a scris într-o postare pe Instagram că a auzit-o pe angajata Maureen Williams „țipând cu groază” și strigând că un urs era în garaj. Maureen a spus postului de televiziune WTNH că a strigat să sperie ursul, dar acesta s-a retras și s-a întors de trei ori. Angajata a declarat că ursul a atacat-o, așa că a ieșit înapoi din garaj și a fugit.

Animalul a intrat singur în garaj şi s-a autoservit cu o tavă de prăjituri

Videoclipul de pe camerele de supraveghere îi arată pe angajaţii de la brutărie care se plimbă pe o latură a clădire încercând să sperie ursul, care mai apoi fug speriaţi.

Pe acelaşi subiect

Videoclipul arată ursul târând un recipient de brioşe din garaj în parcare. Proprietara a spus că ursul a mâncat 60 de prăjituri. Un brutar l-a făcut în sfârșit pe urs să plece, claxonând. Hoțul cu patru picioare a dispărut când poliţiştii și ofițerii de la Departamentul de Energie și Protecția Mediului din Connecticut au sosit.

Nimeni nu a fost rănit în incident. A fost doar unul dintr-o serie de interacțiuni tulburătoare recente dintre urșii negri și oameni din Connecticut.

Nu este primul caz de întâlnire cu un urs din zonă

O femeie de 74 de ani a suferit mușcături la brațe și picioare luna trecută, când a fost atacată de un urs în timp ce își plimba câinele într-o suburbie a orașului Hartford, capitala statului, primul astfel de atac din acest an. Au avut loc două atacuri anul trecut, inclusiv unul în octombrie, în care un băiat de 10 ani a fost lovit într-o curte.

„Frecvența și gravitatea interacțiunilor urs-om este în creștere”, a declarat vineri purtătorul de cuvânt al Deep, Paul Copleman. Statisticile compilate de departament arată că au existat un record de 67 de rapoarte de urși care au intrat în casele din Connecticut în 2022. Recordul anterior a fost de 45 în 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Mapamond » Un urs flămând s-a "autoservit" cu 60 de brioşe, după ce a intrat în garajul unei cofetării din SUA. Momentul, surprins pe camerele de supraveghere