Antena Meniu Search
x

Foto Unchiul ucigaş, care și-a zgâlţâit nepotul până la moarte, şi-a aflat sentinţa. Americanul îşi pierduse minţile din cauza unui meci

Un unchi ucigaș, care și-a zgâlţâit nepotul până la moarte în timp ce încerca să-l țină liniștit, a fost condamnat la nouă ani de închisoare.

de Redactia Observator

la 15.12.2021, 19:13

Unchiul ucigaş, care și-a zgâlţâit nepotul până la moarte, şi-a aflat sentinţa
Unchiul ucigaş, care și-a zgâlţâit nepotul până la moarte, şi-a aflat sentinţa - West Midlands Police via Daily Mail

James Scott, în vârstă de 31 de ani, l-a ucis pe micuțul Arlo Breslin pe 29 iunie 2018. Bebelușul născut prematur, în vârstă de doar trei luni, a suferit o ''rană gravă la cap'' și a murit două zile mai târziu la Spitalul de Copii din Birmingham. Instanţa a aflat că unchiul l-a zgâlţâit violent în încercarea de a-l ține liniștit, astfel încât să poată urmări momentele importante dintr-un meci de fotbal difuzat în acel moment la televizor.

Sora lui Scott, Sarah Breslin, își dusese cei trei copii mai mari la școală și îl lăsase pe Arlo în grija fratelui ei, în timp ce tatăl lui Arlo era la muncă. Când s-a întors acasă aproximativ 45 de minute mai târziu, Scott îi striga ei numele și îl ținea pe Arlo în brațe. Bebelușul nu se mișca și a fost chemată o ambulanță.

Copilul a fost transportat de urgență la spital în stop cardio-respirator, dar, în ciuda eforturilor medicilor, a murit mai târziu. O autopsie a constatat că bebeluşul murise din cauza unei răni profunde la cap, potrivit Daily Mail

Unchiul a negat că tragedia fusese provocată de el

Scott a negat acest lucru, susținând că copilul dormea, dar când a mers să-l verifice, avea convulsii și suferise o criză. Bărbatul a fost scutit de acuzaţia de crimă, dar a fost găsit vinovat de ucidere din culpă. Acesta a primit nouă ani de închisoare.

''Arlo a fost un copil dulce și mic. A fost iubit nu numai de părinți, ci și de bunici, de sora și de frații săi. S-a născut prematur, dar până când l-ai ucis, doctorii credeau că a trecut peste toate astea. Mama lui l-a descris drept - copilul miracol -  al ei. Se hrănea și se dezvolta bine. Avea trei luni. Avea toată viața în față. Tu și Arlo făceați parte din aceeași familie, iubitoare și unită. Mama lui Arlo, sora ta, ți-a oferit un loc unde să locuiești când erai șomer și te-ai certat cu părinții tăi. Cu o inimă mare și cu dragostea unei surori, ea te-a primit în casa ei, deși singurul loc unde poți dormi era pe canapea'', a declarat judecătorul în timpul procesului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Unchiul ucigaş, care și-a zgâlţâit nepotul până la moarte, şi-a aflat sentinţa. Americanul îşi pierduse minţile din cauza unui meci