Antena Meniu Search
x

"Uriașul blând" a murit fulgerător, în Italia. Românul s-a prăbușit sub ochii colegilor, după o zi de muncă

Ion Runceanu, un român care locuia la Suzzara, în Italia, a murit fulgerător la 57 de ani, după ce i s-a făcut rău la serviciu. Bărbatul terminase tura și se pregătea să plece acasă când s-a prăbușit din picioare în fața unui coleg de muncă. 

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 30.11.2021, 10:01

"Uriașul blând" a murit fulgerător, în Italia. Românul s-a prăbușit sub ochii colegilor, după o zi de muncă - Facebook

Tragedia a avut loc sâmbătă seară, în jurul orei 18.00, în apropierea localității Gonzaga, provincia Mantova, informează Gazzetta di Mantova.

Românul, angajat al unei societăți care gestiona colectarea deșeurilor, își închisese biroul și se pregătea să plece acasă când, deodată, i s-a făcut rău și a căzut pe spate. 

S-a întâmplat sub ochii unui coleg, care a sunat imediat după ajutor. În câteva minute, la fața locului a sosit o ambulanță, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ion Runceanu, plâns de familie și prieteni

Pe acelaşi subiect

Ion Runceanu, "uriașul blând" cum îi spuneau prietenii, era cunoscut și apreciat în comunitate, mereu disponibil, amabil și politicos cu toată lumea.

Soția lui, Corina, a scris un mesaj tulburător pe Facebook: "Iubirea mea, stâlpul meu, soțul meu, ai plecat prea repede dintre noi. Ne-ai lăsat singuri ne-ai frânt inima, ai fost un soț, prieten, ai fost totul pentru mine, ai fost un tată bun, muncitor, un om cu suflet mare. De acolo, de sus, ocrotești toată lumea".

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ion Runceanu va fi înmormântat miercuri, 1 decembrie, la cimitirul din Borgo Angeli, potrivit unui anunț publicat de Gazzetta di Mantova.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Mapamond » "Uriașul blând" a murit fulgerător, în Italia. Românul s-a prăbușit sub ochii colegilor, după o zi de muncă