Antena Meniu Search
x

Galerie foto „Vei fi mereu cu mine, ursulețul meu”. Un tânăr de 30 de ani a pierit în faţa iubitei sale, după ce a căzut în gol 200 de metri. Au făcut o poză cu câteva clipe înainte

Un tânăr de origine italiană şi-a strâns iubita în braţe, a sărutat-o, apoi a făcut o fotografie alături de ea într-una dintre expediţiile pe care le oganizau ocazional împreună, ca şi când nimic îngrozitor nu ar fi putut vreodată să urmeze. A zâmbit şi a imortalizat momentul, cu doar câteva clipe înainte să cadă aproape 200 de metri în gol, sub ochii partenerei sale.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 23.08.2022, 11:10

Andrea Mazzetto, în vârstă de 30 de ani, s-a fotografiat sâmbătă alături de iubita lui, Sara Bragante, în timp ce urcau pe Altar Knotto, o stâncă din oraşul său natal Rotzo, denumită astfel tocmai pentru asemănarea cu un altar.

Cei doi obişnuiau să plece în expediţii pe munte şi postau regulat pe reţelele de socializare despre aventurile lor în natură. Ba chiar sâmbătă, Andrea împărtăşise cu apropiaţii mai multe momente din excursia lor. La un momentdat, unul dintre ei a scăpat un telefon, iar Mazzeto a încercat să coboare de-a lungul unei râpe pentru a-l recupera. Din nefericire însă, s-a dezechilibrat şi a alunecat pe pietre, căzând în prăpastie de la 200 de metri înălţime, a declarat poliția Corriere del Veneto, potrivit New York Post.

Medicii nu au mai putut decât să constate decesul

Echipajele de salvare au ajuns la faţa locului cu un elicopter din cauza zonei greu accesibile. Tânărul a fost declarat decedat la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

Înainte de accidentul îngrozitor, Andrea îşi actualizase cei 2.500 de urmăritori pe Instagram cu postări din drumeţia lui cu Sara. Nimeni nu se gândea că o zi care începuse romantic şi frumos s-ar putea încheia atât de dramatic. La câteva zile distanţă, iubita lui a făcut publică fotografia realizată cu doar câteva momente înainte de moartea acestuia.

„Ultima noastră fotografie blestemată împreună”, a scris Sara Bragante împărtăşind pe reţelele de socializare fotografia pe care a făcut-o cu iubitul său, cu câteva momente înainte ca acesta să-şi piardă viaţa. „Vei fi mereu cu mine, ursulețul meu”, a adăugat ea.

Antreprenor în domeniul construcțiilor, Andrea Mazzetto, urmează să fie înmormântat miercuri, potrivit presei locale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » „Vei fi mereu cu mine, ursulețul meu”. Un tânăr de 30 de ani a pierit în faţa iubitei sale, după ce a căzut în gol 200 de metri. Au făcut o poză cu câteva clipe înainte