Antena Meniu Search
x

Galerie foto VIDEO. O tânără de 23 de ani a murit după ce s-a urcat pe acoperiş pentru a face un video pentru TikTok, dar a căzut de la etajul nouă, în Turcia

Un videoclip pentru TikTok i-a adus moartea unei tinere de 23 de ani, care s-a urcat pe acoperiş pentru a filma un videoclip pentru contul ei de socializare, în Turcia. Fata a alunecat şi a căzut de la etajul al nouălea, fără vreo şansă de a mai fi salvată.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 31.08.2021, 23:01

Kubra Dogan, în vârstă de 23 de ani, se afla în vizită la verişoara ei Helen, în vârstă de 16 ani, vineri, la apartamentul familiei sale din Istanbul, Turcia. Spre după-amiază, cele două au decis să urce pe acoperiş pentru a face clipuri pentru conturile lor de TikTok.

Soarele apunea deasupra orașului când cele două s-au urcat pe acoperiş pentru a filma apusul şi a face selfie-uri, în jurul orei 19:30, ora locală. Kubra s-a învârtit de mai multe ori şi s-a lăsat filmată în timp ce dansa bucuroasă, când, la un momentdat, un panou de plastic gri s-a desprins de pe ţiglele acoperişului, iar tânăra a alunecat, plonjând 50 de metri în gol, de la etajul nouă.

Familia vrea să dea în judecată firma care a montat panourile pe acoperiş

Verişoara, îngrozită, a lăsat telefonul deoparte şi a fugit în interiorul apartamentului pentru a spune familiei ce s-a întâmplat. Rudele au sunat imediat la salvare, însă, în ciuda eforturilor depuse de paramedici era prea târziu. Kubra a fost declarată moartă la faţa locului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Unchiul inerei, Nebi Dogan, a declarat că familia intenționează să dea în judecată firma responsabilă pentru instalarea panourilor de plastic pe acoperiș şi insistă că „nu vor renunţa” până când cel responsabil nu va fi adus în faţa justiţiei.

„Nu vom lăsa lucrurile așa. În imagini se vede că de îndată ce fata pune piciorul jos, panoul se desprinde, iar ea alunecă de la etajul al nouălea”, a declarat acesta.

Nebi a mai spus că membrii familiei au sfătuit anterior fetele să nu facă videoclipuri pentru TikTok în condiţii periculoase, pe acoperiş.

„Noi le-am avertizat, dar nu ne-au ascultat”, a adăugat el, potrivit Daily Mail.

Trupul neînsufleţit al fetei de 23 de ani va fi dus în oraşul natal Midyat din provincia Mardin, Turcia pentru înmormântare, după efectuarea procedurilor post-mortem.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » VIDEO. O tânără de 23 de ani a murit după ce s-a urcat pe acoperiş pentru a face un video pentru TikTok, dar a căzut de la etajul nouă, în Turcia