Antena Meniu Search
x

Video "Au venit băieţii tăi, mămico! Sus, băiatule!" Omagiu al motocicliştilor pentru Alex, riderul de 19 ani care a murit după ce o maşină i-a tăiat calea

Comunitatea moto i-a adus un omagiu lui Alex, tânărul motociclist care a murit la Dragomireşti, lângă Târgovişte, după ce o maşină nu i-a acordat prioritate şi l-a forţat să intre pe contrasens unde s-a izbit de un alt vehicul.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 01.09.2021, 13:21

Vezi și

Alex, un motociclist de 19 ani şi-a pierdut viaţa la ieşirea din Târgovişte, după ce a încercat să evite o maşină care nu i-a acordat prioritate. Tânărul a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit de alt autoturism. Impactul a fost atât de puternic încât motociclistul a murit pe loc. 

Un bărbat, pasager în maşina de care s-a ciocnit motocicleta, povesteşte că tânărul mergea regulamentar. Însă, când i-a tăiat calea un autoturism care ar fi ieșit fără să se asigure de pe o stradă secundară, a fost nevoit să intre pe contrasens.

Motocicliştii i-au adus marţi un omagiu lui Alex. Au mers cu zecile la casa lui pentru a prezenta condoleanţe. Bunica băiatului se aude pe clipul realizat în Dragomireşti cum îşi strigă durerea şi îl îndeamnă pe băiat să se ridice să îşi vadă colegii. 

Altar la locul accidentului unde a murit motociclistul din Dragomireşti

Colegii din comunitatea moto au făcut şi un altar în memoria riderului mort, la locul accidentului acestuia. Au fost aprinse zeci de lumânări pentru Alex. 

Riderul va fi condus pe ultimul drum joi, de la ora 13. Zeci de motociclişti, colegi de comunitate şi prieteni, îi vor fi alături.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » "Au venit băieţii tăi, mămico! Sus, băiatule!" Omagiu al motocicliştilor pentru Alex, riderul de 19 ani care a murit după ce o maşină i-a tăiat calea