Antena Meniu Search
x

''Visam la un copil de prea mult timp.'' Un pedofil a răpit un băiat de 7 ani, l-a ținut în subsol şi l-a abuzat sexual timp de două luni, în Rusia

Un pedofil a fost condamnat la 19 ani de închisoare pentru că a răpit un băiat de 7 ani care cobora din autobuzul școlar și l-a ținut ostatic într-un subsol timp de 52 de zile. Dmitri Kopylov, în vârstă de 28 de ani, a fost trimis într-o colonie penală cu regim strict din Rusia.

de Redactia Observator

la 05.07.2022, 09:28

- Social media/east2west news via Mirror

Infracţiunile lui Kopylov au inclus acte sexuale cu un minor, precum și realizarea și distribuirea de pornografie infantilă, infracțiuni care datează din 2015. Un judecător a decis că bărbatul trebuie să fie supus unui tratament psihiatric în timp ce își ispășește pedeapsa de 19 ani și 11 luni într-o închisoare de înaltă securitate, conform Mirror

Băiatul a fost ţinut în subsol şi abuzat sexual timp de două luni

Copilul a fost salvat și s-a reunit cu părinții săi în noiembrie 2020, în urma unei intervenţii a Interpolului, bazată pe informații din Occident. Forțele speciale ruse au tăiat o ușă de oțel și au spart o fereastră pentru a intra în bârlogul în care a fost ținut, un subsol înfiorător. Băiatul a râs de bucurie când polițiștii au intrat, dar ulterior a izbucnit în plâns.

Kopylov a fost prins, după ce s-ar fi lăudat pe dark web. Subsolul în care băiatul era ţinut era chiar pe proprietatea bărbatului. Pedofilul locuia la etaj. Când ofițerii înarmați au luat cu asalt clădirea, suspectul stătea cu victima pe o canapea.

Pe acelaşi subiect

Abuzatorul a declarat în instanță pentru Vesti TV că a simțit ''remușcări'' pentru ce a făcut: ''Aș dori să-mi cer scuze victimelor mele. Nu m-am comportat ca o ființă umană, dar pur și simplu nu aveam altă opțiune. Nu am mai suportat...Visam la un copil de prea mult timp''. Bărbatul este fiul unui electrician și al unei educatoare, ambii morți.

Secretarul general al Interpol, Jürgen Stock, a declarat: ''Un băiat s-a întors acolo unde îi este locul – cu familia – datorită ofițerilor specialiști dedicați și acțiunii rapide a autorităților din întreaga lume. Deși suntem cu adevărat încântați că această poveste are un sfârșit bun, mulți copii sunt încă acolo, așteaptă salvarea''. 

Tatăl băiatului, Alexander, în vârstă de 49 de ani, a afirmat: ''A fost foarte fericit să-și vadă mama. A îmbrățișat-o și a sărutat-o. Suntem copleșiți de sentimente...Este o explozie de emoție și ușurare că calvarul s-a încheiat. În sfârșit, a fost găsit''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » ''Visam la un copil de prea mult timp.'' Un pedofil a răpit un băiat de 7 ani, l-a ținut în subsol şi l-a abuzat sexual timp de două luni, în Rusia