Antena Meniu Search
x

Galerie foto "Voi ridica privirea spre cer, să te văd strălucind". Maria, o influenceriţă de 19 ani a murit subit, în urma unui transplant de ficat, în Brazilia

O influenceriţă din Brazilia a murit la vârsta de 19 ani, în urma unui transplant de ficat. Deşi operaţia a fost un succes corpul fetei a respins organul şi a cedat.

de Redactia Observator

la 14.12.2023, 16:19

Tatăl Maria Sofia Valim, Vitor Valim, care este primarul municipiului Caucaia din Ceará, din nord-estul Braziliei, a împărtășit vestea urmăritorilor fiicei sale sâmbătă, după transplantul hepatic de marțea trecută, relatează Mirror.

Ploaie de lacrimi pentru tânăra de 19 ani

„Cu cea mai profundă durere și tristețe îi informez pe toți despre trecerea în neființă a iubitei mele fiice Sofia. Din păcate, trupul ei nu a supraviețuit. Mulțumesc tuturor pentru rugăciunile și afecțiunea dedicată mie și familiei meie în acest moment de suferință extremă”, a declarat el.

"Aș dori să cer înțelegerea tuturor în acest moment de durere. Ceremoniile de priveghere și de înmormântare se vor limita doar la familie", a adăugat tatăl tinerei.

Pe acelaşi subiect

Mama Sofiei, Gaída Dias, a împărtășit și ea un omagiu fiicei sale: "Tu ai fost mereu lumina! În fiecare zi a vieții mele, voi ridica privirea spre cer, să te văd strălucind. Sofia ne-a învățat și ne-a lăsat cu mai multe sarcini. Una dintre ele este de a sprijini cauza donării de organe. Un singur donator poate salva niște vieți. A avea această șansă a fost un moment interesant și foarte special în familia noastră”.

Maria avea 100.000 de urmăritori

Vedeta de pe reţelele sociale avea aproximativ 100.000 de urmăritori pe Instagram și visa să devină avocat și un influencer în acelaşi timp. Și-a documentat viața online, împărtășind postări despre călătorii, exerciții fizice, rutina ei de îngrijire a pielii și cumpărături.

Tatăl ei postase pe 5 decembrie pe reţelele sociale despre operația ei de transplant de ficat. „După ce a urmat procedurile legale și s-a alăturat listei de aşteptare pentru transplantul de ficat, Sofia a reușit să găsească un donator din cauza urgenței cazului ei. În această dimineață a fost găsit un donator compatibil și operația a fost efectuată cu succes. Cu toate acestea, următoarele 48 de ore vor fi în continuare observație, astfel încât să putem ști dacă corpul Sofiei va accepta noul organ”, adăugase bărbatul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Voi ridica privirea spre cer, să te văd strălucind". Maria, o influenceriţă de 19 ani a murit subit, în urma unui transplant de ficat, în Brazilia