Antena Meniu Search
x

"Vreau să-l ucid!" Crimă anunţată printr-un mesaj vocal. O tânără de 19 ani din Germania l-a înjunghiat pe bărbatul pe care îl cunoscuse pe internet

Un bărbat din Germania a fost înjunghiat de o tânără de 19 ani pe care a mers să o întâlnească după ce au purtat mai multe conversaţii pe o aplicaţie de dating.

de Redactia Observator

la 11.02.2022, 18:47

Femeia şi-a anunţat un prieten că îşi va omorî pretendentul
Femeia şi-a anunţat un prieten că îşi va omorî pretendentul - Shutterstock

Tânăra de 19 ani, al cărei nume nu a fost dezvăluit complet din cauza regulilor stricte, a pus la cale un plan diabolic prin care avea să îi curme viaţa bărbatului despre care pretindea că este îndrăgostită. Cunoscută drept un idol al ucigaşilor în serie Ted Bundy şi Richard Raimez, fata a cumpărat arma crimei, un cuţit de camping, cu doar cinci zile înainte de atac.

Şi-a creat apoi un profil pe o aplicaţie de dating folosind un nume fals şi a început să poarte discuţii cu bărbatul pe care avea să îl ucidă mai târziu, Zeyed E. În aceeaşi zi, bărbatul de 38 de ani a mers la apartamentul tinerei de unde a luat-o cu maşina, potrivit The Sun. În drumul lor, fata a scos cuţitul şi fără milă l-a înfipt în gâtul bărbatului. Acesta a reuşit să îi smulgă cuţitul din mână şi a oprit maşina pe marginea drumului, însă din cauza rănilor grave a intrat în comă şi a murit trei săptămâni mai târziu la spital. 

Ucis în timpul unei întâlniri

Agresoarea a fost arestată la mai puţin de o oră de la atac, în oraşul  Ebermannstadt. În noaptea crimei, Sarah M a trimis chiar și un mesaj vocal unui prieten în care îi spunea „Ies acum, vreau să-l ucid pe primul meu pretendent. Sunt entuziasmată. Urează-mi noroc să funcționeaze” În momentul în care şi-a aflat sentinţa, fata a ridicat palma stângă arătând judecătorilor un semn satanist. 

Judecătorul a spus că Sarah M a dat dovadă de „o lipsă totală de empatie ”față de victima ei, subliniind modul în care, înainte de crimă, ea a cercetat online unde să înjunghie o persoană în gât și cât timp ar dura să moară. „Este extrem de rar ca un făptuitor să omoare o persoană din pofta de crimă”, a spus judecătorul. Cu doar două luni înainte de crimă, spitalul psihiatric din Bamberg a diagnosticat-o cu sindrom borderline și gânduri puternice de sinucidere.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » "Vreau să-l ucid!" Crimă anunţată printr-un mesaj vocal. O tânără de 19 ani din Germania l-a înjunghiat pe bărbatul pe care îl cunoscuse pe internet